Η πολυτέλεια στη διαμονή βρίσκεται πιο κοντά από όσο φαντάζεσαι!

Πόσο μακριά πρέπει να φτάσεις για να συνεχίσεις να απολαμβάνεις την πολυτέλεια; Λιγότερο απ’ όσο νομίζεις. Και το κυριότερο… Με πολύ λιγότερα χρήματα από όσα θα φανταζόσουν ποτέ! Τι θα έλεγες λοιπόν για ένα ταξίδι στη γειτονική Βουλγαρία; Extreme Sports, διασκέδαση στο βουνό και βέβαια ευκαιρία να απολαύσεις πολυτελέστατη διαμονή σε διακεκριμένο ξενοδοχείο…

To Premier Luxury Mountain Resort, κοσμεί τις πλαγιές του όρους Πιρίν, στη Βουλγαρία! Πρόκειται για μια ξενοδοχειακή μονάδα στο Bansko, όχι πολύ μακριά από το χιονοδρομικό κέντρο. Και είναι το πρώτο ξενοδοχείο στο Bansko, που τιμάται με τη διάκριση των Small Luxury Hotels of the World.

Μια ματιά στις απολαυστικές εικόνες θα σε πείσει για την υπηρεσία! Η διακεκριμένη διαμονή, η εξαιρετική κουζίνα, οι θεϊκές περιποιήσεις spa και το υποδειγματικό σέρβις του Premier είναι πλέον πιο προσιτά από ποτέ.

Η καλύτερη περίοδος να βρεθείς στα βουλγαρικά βουνά είναι τώρα. Γι’ αυτό και οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου διατηρούν αποκλειστικές τιμές! Mέχρι τις 24/02/2012 στη διάθεσή σας σε προνομιακή τιμή: 3 διανυκτερεύσεις με πρωινό 349€ ή 5 νύχτες με πρωινό 396€.

Read More

And More