UPDATE! Το δεύτερο μέρος της καμπάνιας Chanel No5 με τον Brad Pitt!

Αυτές τις μέρες πηγαίνω στο γραφείο ανοίγοντας το mail με μια παιδιάστικη για το επόμενο video του Chanel No5 με πρωταγωνιστή τον Brad Pitt. Την Δευτέρα είχα το πρώτο βίντεο του οίκου στα χέρια μου με τον Brad Pitt με την πιο sexy φωνή που είχε ποτέ (τα έχουμε ξαναπεί!). Και, φυσικά, αυτό το βίντεο δεν ήταν εσωτερικής κατανάλωσης. Μπορείς να το δεις εδώ!

Και κάτι παρόμοιο επαναλήφθηκε λίγο πριν ανοίγοντας το mail μου. Surprise! Surprise! Σου έχουμε το δεύτερο βίντεο του οίκου Chanel για το No5 (αν μη τι άλλο σε προσέχουμε!). Όμως, αυτή την φορά ο Brad δεν είναι μόνος του. Από το βίντεο θα δεις να περνάνε περίπου 5-7 γυναίκες (δεν προλαβαίνω να μετρήσω. Βιάζομαι να το δεις κι εσύ!) με κοινό σημείο αναφοράς το Chanel No5. Kαι είναι το σημείο που ο Brad επιστρατεύει την πιο αισθαντική φωνή του και λέει: “Όπου και να πάω είσαι εκεί!”.. Και εύχεσαι να το έλεγε για εσένα…

Και για να ξαναπατήσω τα πόδια μου στη γη σου λέτω ότι με αυτό το βίντεο καταλαβαίνουμε πως η Chanel ξέρει να κάνει καμπάνιες!

Read More

And More