From Selfie To Healthy! Όταν οι celebrities φωτογραφίζονται στο twitter την ώρα που κάνουν γυμναστική

Ξέχνα πια τις φωτογραφίες του εαυτού σου σε διάφορες χαλαρές στιγμές! Το trend στα social media έχει αλλάξει και οι celebrities σε Ελλάδα και εξωτερικό δείχνουν το δρόμο. Από τις selfie φωτογραφίες στις healthy πόζες, Gisele, Jessica Alba, Δέσποινα Βανδή και Miley Cyrus είναι μερικές μόνο από τις επώνυμες που μοιράζονται με τους πιστούς τους fan fitness στιγμές σε κάθε λογής social media.

To Fitness Trend Είναι Εδώ…
Uploading your photos! Δεν είναι πια καθόλου απλή υπόθεση… η μετά το instagram, twitter, pinterest και facebook εποχή έχει αφήσει ανεξίτηλα τα σημάδια της στον τρόπο που επικοινωνούμε! Σκηνοθέτες του εαυτού μας, απαθανατίζουμε τις διακοπές, την βραδινή έξοδο, τα γενέθλια, τα φιλτράρουμε, τους βάζουμε ωραία εφέ και… message posted! Κάτι όμως φαίνεται να αλλάζει. Μια νέα τάση κάνει την εμφάνισή της στο ανέβασμα φωτογραφιών και εκεί στο εξωτερικό την ονομάζουν healthy. Γιατί; Μα φυσικά επειδή είναι φωτογραφίες πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά τη γυμναστική.

Δέκα επώνυμες Ελληνίδες και ξένες επιδίδονται στο healthy shooting για το twitter και το instagram και εμείς τις έχουμε εδώ για εσένα. Κάνε κλικ εδώ για να δεις τις φωτογραφίες…

And More