Λιάτσος: ” Ποιότητα δεν είναι η εκπομπή που βλέπει η γιαγιά σου”!

Ο Αιμίλιος Λιάτσος είναι ο δημοσιογράφος που η νεολαία έχει λατρέψει. Τον πετύχαμε χτες στο καράβι του γυρισμού… Βρισκόταν στην Άνδρο στην οποία και επιστρέφει σήμερα μέχρι και τις 20 Αυγούστου. Παρ’όλα αυτά δεν σταματάει να δουλεύει. Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή βρίσκεται μπροστά από τον υπολογιστή του και γράφει για την εφημερίδα του, “Παρασκευή και 13”.

Ποιο είναι το τηλεοπτικό νέο που τον έκανε να χαρεί; ”Είμαι πολύ χαρούμενος που η Τατιάνα ανήκει πλέον στην οικογένειά μας. Είναι το πιο σημαντικό νέο της καλοκαιρινής περιόδου. Ευχαριστούμε πολύ τον ΑΝΤ1 που μας την έφερε στην αγκαλιά μας. Η Τατιάνα θα ενισχύσει πάρα πολύ την απογευματινή ζώνη του καναλιού μας”, δηλώνει.

Θεωρεί πως λόγω της οικονομικής στενότητας που υπάρχει δεν μπορούν να γίνουν φαντασμαγορικές παραγωγές. Μαζί με τους συναδέλφους του θα πολεμήσει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε όλα. Δηλώνει φανατικός των σατιρικών εκπομπών και του αρέσει πολύ ο Λάκης Λαζόπουλος, ο Θέμος Αναστασιάδης και οι Ράδιο Αρβύλα. Αυτό που αγαπά πιο πολύ όμως είναι το ποδόσφαιρο.

Τι λέει όμως για την επιτυχία που σημειώνει το δελτίο που παρουσιάζει στο νεανικό κοινό; ”Για μας είναι πολύ τιμητικό το γεγονός ότι μας επιβραβεύει με την προτίμησή του η συντριπτική πλειοψηφία του 15 – 44, που είναι και ο στρατηγικός μας στόχος. Εκεί είμαστε πρώτοι και νομίζω ότι θα συνεχίσουμε για πολύ καιρό να είμαστε πρώτοι”.

Αναγνωρίζει πως πρόκειται για μία πολύ πετυχημένη συνταγή. Φέτος θέλει να πάνε καλά οι ομάδες στο Champions League για να δει περισσότερα παιχνίδια και περιμένει με πολύ μεγάλη αγωνία την νέα σύνθεση των ταινιών του Star. Εύχεται η ενημέρωση να σταθεί στο ύψος της, γιατί περνάμε δύσκολους καιρούς. ”Ο κόσμος έχει ανάγκη από τη τηλεόραση, μιας και είναι φθηνό μέσο ψυχαγωγίας, γι’αυτό είναι μια ευκαιρία για εκείνη να επιδείξει ικανότητες”, υπογραμμίζει.

Τι είναι όμως για εκείνον ποιότητα; ”Η ποιότητα είναι κάτι υποκειμενικό. Πολλοί θεωρούν ποιότητα ένα πρόγραμμα που το βλέπει ο μπαμπάς, η μαμά και η γιαγιά τους. Εγώ διαφωνώ με αυτή τη ποιότητα. Δεν το θεωρώ ποιότητα. Η τηλεόραση είναι ένα μαζικό μέσο, δεν μπορείς να κάνεις τηλεόραση για 4 – 5 άτομα. Π.χ στην ΕΡΤ και στη ΝΕΤ υπάρχουν εκπομπές που δεν τις βλέπει κανείς αλλά συνεχίζουν να υπάρχουν. Νομίζω ότι μπορείς να κάνεις και ποιοτικό και εμπορικό πρόγραμμα και ένα κλασσικό παράδειγμα τέτοιου τύπου είναι η εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου”, ολοκληρώνει.

Read More

And More