Si! Το ολοκαίνουριο άρωμα του Giorgio Armani που θα γίνει best seller!

Ναι σε όλα! Αυτό είναι μότο ζωής για ‘μένα (καλοσκέψου: γιατί όχι;). Κι αυτός είναι ο πρώτος λόγος που ερωτεύτηκα το Si. Γιατί δεν πολυλογεί! Γιατί με μια λέξη είναι ανοιχτό σε όλα. Στις προκλήσεις, στις προσκλήσεις, στον έρωτα, την περιπέτεια (εντάξει, εδώ εγώ θα έλεγα Χμμμ. Ναι! Ας είναι!), σε εκείνο το γοητευτικό αγόρι.

Αυτό είναι το ολοκαίνουριο άρωμα του Giorgio Armani που θα γίνει best seller (το beauty ένστικτό μου δεν πέφτει έξω!) που θα γίνει και το επόμενό σου beauty απόκτημα! Και κάπως έτσι εγώ, εσύ και η Cate Blanchett (μούσα του αρώματος) μπορούμε να μοιραζόμαστε πλέον ελεύθερα την νέα μας beauty εμμονή! Si!

Παραπάνω το film του video για το Si του Giorgio Armani

H γυναίκα Sì

Τίποτα επάνω της δεν είναι απλό… Η δέσμευσή της και η επιθυμία της για ανεμελιά, η δύναμή της και η ευαισθησία της, ο απόλυτα κομψός αισθησιασμός της, η δίψα της να ζει στην ελευθερία.
Επιβεβαιώνει αυτό που είναι μέσα από διαφορετικές αποχρώσεις: ανατρέχοντας στην δυαδικότητα του μαύρου και του nude, παίζοντας μεταξύ του τι είναι και του τι φαίνεται να είναι, ισορροπώντας ανάμεσα στο βάθος και την ελαφρότητα.
Η γυναίκα Sì είναι ελεύθερη και γνωρίζει πώς να κάνει γνωστό το όραμά της για τον κόσμο. Αντιπροσωπεύει την ήρεμη δύναμη της θηλυκότητας, και του θάρρους, του θάρρους να πει Sì!, και να το φωνάξει με ενθουσιασμό.

Το άρωμα
Αυθεντικό Συναίσθημα
Κομψό, θερμό, έντονο και ταυτόχρονα ευαίσθητο, το Sì είναι ένα chypre άρωμα, που έχει εφευρεθεί εκ νέου. Πλανάται στο δέρμα και σαγηνεύει τις αισθήσεις.
Η οσφρητική υπογραφή του είναι ρυθμική, κομψή και μοναδική. Συνδυάζει τρεις συμφωνίες: νέκταρ φραγκοστάφυλου, σύγχρονο chypre και ελαφριές, πουδρέ ξυλώδεις νότες.
Προϊόν μιας ειδικής εκχύλισης, το φραγκοστάφυλο, σαν ένα απαγορευμένο φρούτο, διατηρεί όλες τις έντονες πτυχές ενός σκούρου καρπού. Σαν ένα μεθυστικό νέκταρ, αυτή η δημιουργική ανάμειξη αναδεικνύει όλη τη θηλυκότητα και όλο το πάθος – είναι μια σκοτεινή δύναμη.
Το πρωτοποριακό φραγκοστάφυλο, είναι εμπλουτισμένο με δύο τύπους αισθησιακής βανίλιας που το περιβάλλουν: η μία είναι απόλυτα φυσική στη ζωώδη πλευρά της και η άλλη μια Jungle essence™* που προσφέρει μια εθιστική και μαγευτική αίσθηση. Το Μαγιάτικο Τριαντάφυλλο, εμπλουτισμένο με νότες από φρέζια, αναμειγνύεται κομψά για να φέρει στο προσκήνιο μια ανεπαίσθητη αίσθηση από Πατσουλί. Μια νότα από ξανθό, κεχριμπαρένιο ξύλο και έντονο orcanox™*, αποκαλύπτει μια αισθησιακή και ζεστή πτυχή που χαρακτηρίζει το άρωμα με μια εξαιρετική λεπτότητα.

Το μπουκάλι
Η Ουσία του στυλ Armani
Σαν ένα ρούχο απαλλαγμένο από οτιδήποτε περιττό, το χαρακτηριστικό στυλ Armani συνίσταται στην προσθήκη μοναχά του μοναδικού ραφιναρίσματος που προσδίδει, μια ακραία και αυθεντική κομψότητα. Μια φυσική κομψότητα που διακατέχεται από γοητεία και απορρέει από την πράξη της καθαρής, αυθεντικής δημιουργίας.
Αυτό το ίδιο συναρπαστικό πνεύμα υπογραμμίζει το διαχρονικό και εκλεπτυσμένο design του μπουκαλιού Sì.
Δομημένο αλλά απλό. Η βάση του, ούτε πραγματικά τετράγωνη ούτε όμως και στρογγυλή, ελκύει το βλέμμα στις κωνικές καμπύλες του και το οδηγεί στο πώμα, εμπνευσμένο από διαφορετικά ερεθίσματα. Το χρώμα του, έντονο μαύρο. Το ραφιναρισμένο φινίρισμα θυμίζει τον Βακελίτη. Η φόρμα του είναι αντισυμβατική και αυθεντική, παρόμοια με μια δημιουργία υψηλής ραπτικής.

Και μια γεύση από backstage…

Read More

And More