Γεράσιμος Γεννατάς: Έγινε μπαμπάς!

Μπαμπάς έγινε ο Γεράσιμος Γεννατάς. Ο γνωστός ηθοποιός και η αγαπημένη του Βάσω Τσακίρη, απέκτησαν ένα πανέμορφο και υγιές αγοράκι. Το ζευγάρι περίμενε τον πελαργό στις αρχές αυτού του μήνα και ο ερχομός του μπέμπη τους έχει γεμίσει χαρά.
Την ευχάριστη είδηση αποκάλυψε ο καλός φίλος του Γεράσιμου, Κρατερός Κατσούλης μέσα από το twitter γράφοντας χαρακτηριστικά χθες βράδυ: “Όταν έρχεται ένα παιδάκι στο Κόσμο, ακόμα και σε αυτόν, είναι είδηση μεγάλης χαράς νίκης και πανηγυρισμού! Όταν αυτό είναι από δικούς σου αγαπημένους ανθρωπους, τότε μεγεθύνονται όλα ακόμα πιο πολύ! Σήμερα, λοιπόν, το πρωι ήρθε, έφτασε, ο μικρός Γεννατάς της Βάσως κ του Γεράσιμου!
Τον καλωσορίζουμε, του ευχόμαστε να είναι γερός, δυνατός και καλότυχος και θα είμαστε όλοι κοντά του να τον αγαπάμε, να τον προσέχουμε και να τον φροντίζουμε! Καλώς ήρθες φίλε!”

Τον περασμένο μήνα, μάλιστα είχαμε δει το ζευγάρι μαζί στο θέατρο “Άνεσις”, όπου είχαν ποζάρει αγκαλιά, με τον Γεράσιμο να ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά του τον γιο του.
Να τους ζήσει!

Read More

And More