Αποκλειστική συνέντευξη της Betty Boop: “Ετοιμάζομαι ώρες για να βγω! Είναι το καλύτερό μου!”

Η Betty Boop είναι beauty icon. Θέλεις επιχειρήματα; Μέτρησε: 1. Συζητιέται από το ’30, 2. Με πρόχειρους υπολογισμούς είναι 80 plus και δεν της φαίνεται καθόλου, 3. είναι φινετσάτη, 4. είναι πάντα περιποιημένη! Τέλος, η Betty Boop επιλέχθηκε από την Lancome ως ένα από τα δύο πρόσωπα για την καμπάνια της ολοκαίνουριας μάσκαρα, Hypnose Star (η άλλη είναι η Daria Werbory). Και με αφορμή αυτό το λανσάρισμα, εξασφαλίσαμε την αποκλειστική της συνέντευξη. Πριν βιαστείς να συμπεράνεις ότι είναι σουρεάλ να διαβάζεις συνέντευξη της Betty Boop να σου πω ότι η star έχει μια πολύ ενδιαφέρουσα θεωρία για την ζωή και μερικά μυστικά ομορφιάς που πρέπει να ξεσηκώσεις από εκείνη!

– Betty, είσαι το πρόσωπο της νέας μάσκαρα της Lancome “Hypnose Star”, μαζί με την Daria Werbowy. Τι σημαίνει αυτό για σένα;
Είναι μια υπέροχη περιπέτεια… Ήμουν 5 χρονών όταν ο Armand Petitjean δημιούργησε την Lancome και θαύμαζα το brand από τότε. Οπότε, όταν μου πρότειναν να είμαι το πρόσωπο της καμπάνιας- πόσω μάλλον με την Daria- πέταξα από την χαρά μου. Είναι ένα όνειρο ζωής που έγινε πραγματικότητα!
– Είσαι ένα glam είδωλο από το 1930. Πώς νιώθεις γι’ αυτό;
Είμαι γοητευμένη! Στην αρχή δεν καταλάβαινα τι συμβαίνει. Μετά άρχισα να αγαπώ το παιχνίδι της αποπλάνησης, το οποίο έχει τρομερό fun! Μου αρέσει πολύ να αποπλανώ με το μίνι φόρεμά μου και την στολισμένη με τριαντάφυλλο καλτσοδέτα μου. Ταιριάζει στον χαρακτήρα μου- μου αρέσει αυτή η ξένοιαστη ελαφρότητα. Δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα μαγευτικό μικρό παιχνίδι.
– Πώς ορίζεις το glamour;
Είναι μια συμπεριφορά που πάντα κουβαλάς μαζί σου, ένα είδος lifestyle, όπως λένε στην πατρίδα μου την Αμερική. Δεν χρειάζομαι καμία δικαιολογία να κάνω τον εαυτό μου glamorous. Ακόμη κι όταν πηγαίνω έξω για μια βόλτα, δεν μπορώ να φανταστώ να βγαίνω από το σπίτι χωρίς make up. Glamour είναι να θέλεις να δείχνεις όμορφη και περοποιημένη για τον εαυτό σου αλλά και τους άλλους, όλη την ώρα.
– Έχεις εκπληκτικά μάτια. Ποιο είναι το μυστικό σου;
Είναι απλό. Τα μάτια μου είναι το θανατηφόρο όπλο μου από το 1967 που χρησιμοποίησα την Lancomatique, την πρώτη μάσκαρα που δημιούργησε ποτέ η Lancome. Από τότε είμαι εξαρτημένη από το μακιγιάζ της Lancome. Με το πέρασμα των χρόνων έχω δοκιμάσει όλες τις δημιουργίες του brand… και πρόσφατα έζησα την εμπειρία της Hypnose Star πριν κυκλοφορήσει στα καταστήματα. Δεν θα την αφήσω ποτέ! Προσφέρει glamour και όγκο στα μάτια. Απλώς την αγαπώ! Ποτέ δεν ένιωσα τόσο star με μια απλή κίνηση στις βλεφαρίδες μου.

– Ποια είναι τα άλλα μυστικά ομορφιάς σου;
Το μακιγιάζ είναι ένα παιχνίδι: αν θέλεις να είσαι σαγηνευτική θα πρέπει να το διασκεδάζεις μπροστά από τον καθρέφτη σου. Τα πιο μαγευτικά looks είναι αυτά για τα οποία ένιωσα να ενθουσιάζομαι και να τολμάω. Μην ξεχνάτε: η ομορφιά είναι να τον διασκεδάζετε.
– Πες μου ένα “εναλλακτικό” μυστικό ομορφιάς σου!
Πάντα ζωγραφίζω τα χείλη μου σε σχήμα καρδιάς. Δεν θα ένιωθα ο εαυτός μου χωρίς αυτό το χαρακτηριστικό!
– Πώς είναι μια τυπική μέρα για ‘σένα;
Πάντα ξεκινάω ξυπνώντας όσο πιο τρυφερά μπορώ. Ανθίζω κατά την διάρκεια της ημέρας σιγά- σιγά ακριβώς όπως ένα τριαντάφυλλο την Άνοιξη. Έπειτα φτιάχνω puncakes με κόκκινα φρούτα και κρέμα Chantilly (απλώς δεν μπορώ να αντισταθώ!), μαζί με ένα smoothie… Από αυτό το σημείο και μετά η μέρα μου γίνεται πιο πυρετώδης. Πρέπει να βλέπω τον ατζέντη μου πολύ συχνά για το ένα casting ή το άλλο. Αργά το απόγευμα, κάνω δώρο στον εαυτό μου ένα διάλλειμα μαζί με τις φίλες μου και συζητάμε τα gossip του Hollywood τρώγοντας cream cakes! Το βράδυ σπάνια μένω σπίτι- μου αρέσει πάρα πολύ να βγαίνω! Σου δίνει την ευκαιρία να φορέσεις το τελευταίο σου βερνίκι, το ρουζ ή το ολοκαίνουριο φόρεμά σου… Οπότε σίγουρα χρειάζομαι αρκετή ώρα για να ετοιμαστώ- για την ακρίβεια είναι το καλύτερο μέρος! Μου αρέσει να εξακριβώνω ότι όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω μου στα πιο trendy μέρη στα οποία είμαι καλεσμένη.

– Μόλις ολοκλήρωσες τα γυρίσματα ενός film που θα γίνει το hit του καλοκαιριού. Μπορείς να μας πεις λίγα πράγματα γι’ αυτό;
Φοβάμαι ότι είναι ακόμα μυστικό, αλλά είναι μια απίθανη περιπέτεια. Είναι κάτι ανάμεσα σε cartoon και σε χολιγουντιανό blockbuster. Και ήταν έκπληξη να δουλέψω με τον δύο φορές βραβευμένο director…Ουπς! Είπα ήδη πάρα πολλά! Θα μάθετε περισσότερα αυτό το καλοκαίρι. Απλώς θα προσθέσω ότι μου άρεσε πολύ που έπαιξα με την Daria. Την γνωρίζετε ήδη σαν μοντέλο και θα εκπλαγείτε όταν ανακαλύψετε και την υποκριτική της πλευρά.
– Ποια είναι η αγαπημένη σου λέξη;
Star! Είναι μια μαγική λέξη γεμάτη υποσχέσεις και όνειρα… Κάθε γυναίκα νιώθει σαν star όταν φοράει υπέροχο make up. Αλλά επίσης και το “boop-oop-a-doop”: όλη η ενέργεια του glamour περιληπτικά σε λίγες συλλαβές. Και πρέπει να σημειώσω ότι ήμουν η μόνη που το ανακάλυψε και όχι η φίλη μου η Marilyn η οποία το είχε απλώς με ένα νεύμα!
– Έχεις κάποιο μήνυμα για τις νέες γυναίκες του σήμερα;
Να διασκεδάζετε! Να είστε glamorous, να είστε star και να μεγεύετε τον κόσμο!

Read More

And More