To σπίτι του Τοny Montana!

Θυμάσαι τη γνωστή ταινία Scarface που πρωταγωνιστούσε ο Al Pacino; Ε, λοιπόν, σήμερα θα εξερευνήσουμε το σπίτι του Tony Montana, του ρόλου που ενσάρκωνε ο αγαπημένος ηθοποιός. Βρίσκεται στην Καλιφόρνια και το κόστος του αγγίζει τα 29,5 εκατομμύρια δολάρια!

Δεν γνωρίζουμε σε ποιον ανήκει το σπίτι στην πραγματικότητα, σε όσους έχουν δει την ταινία όμως μοιάζει οικείο. Οι υπόλοιποι θα ταξιδέψουμε στην πολυτέλειά του…


Ένα εντυπωσιακό συντριβάνι στην είσοδο αρκεί για να σε προϊδεάσει για την πολυτέλεια που ακολουθεί…


Ένα πέτρινο τζάκι και τα έπιπλα σε σκούρες αποχρώσεις δημιουργούν μια μυστηριώδη επιβλητική ατμόσφαιρα.


Μάρμαρο σε έντονα χρώματα και σχέδια, σκαλιστά συμμετρικά τοποθετημένα τραπέζια διακοσμημένα με περίτεχνα βάζα, τζάκι σε σκούρα απόχρωση και μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα δημιουργείται.


Ποιος μπορεί να αγνοήσει το εντυπωσιακό ταβάνι με τις παραστάσεις και τις χρυσές αποχρώσεις που κυριαρχούν και επιβάλλονται στην τραπεζαρία;


Η διακριτικότητα δεν μένει πια εδώ. Το αντίθετο. Επιβλητικότητα και χλιδή συνομωτούν σε ένα δυναμικό cocktail χρωμάτων και έθνικ πολυτέλειας.


Το συντριβάνι από μια διαφορετική οπτική γωνία που έπειτα από τη βόλτα στη “σκοτεινή” εσωτερική ατμόσφαιρα του σπιτιού μοιάζει ακόμα πιο όμορφο.

Read More

And More