Ο Λάκης στο “Dancing”; Τι απαντά ο ΑΝΤ1 στις φήμες που κυκλοφόρησαν;

Ιδιαίτερος ντόρος έχει προκληθεί από χθες με την είδηση που κυκλοφορεί και θέλει τον Λάκη Γαβαλά να έχει δεχτεί πρόσκληση – πρόταση από τους Αντεννικούς, προκειμένου να συμμετέχει στην τέταρτη τηλεοπτική έκδοση του “Dancing with the stars”.

Και μάλιστα έχει γίνει ιδιαίτερος ντόρος, γιατί σύμφωνα με τα όσα κυκλοφόρησαν, ο γνωστός επιχειρηματίας, είναι πολύ κοντά στο να πει το “ναι”, μιας και ως γνωστόν πρώτον αγαπά τον χορό και δεύτερον δεν διστάζει να τσαλακώσει την εικόνα του.

Ετσι, φροντίσαμε να κάνουμε μία σειρά από τηλέφωνα εκεί στο Μαρούσι, για να δούμε το τι ακριβώς συμβαίνει, μιας και πολλές φορές έχει αποδειχθεί πως μπορεί να υπάρχει καπνός, δεν υπάρχει ,όμως, απαραίτητα και φωτιά.

“Η αλήθεια είναι πως όντως έχουμε έρθει σε επαφή με τον Λάκη Γαβαλά και έχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις…”, λέει στο “TLIFE” στέλεχος του ΑΝΤ1 και προσθέτει :

“Μάλιστα, οι συζητήσεις μας είναι σε καλό δρόμο, ο Λάκης όντως το βλέπει όλο αυτό θετικά, οπότε όντως είναι πολύ πιθαβνό αν όλα πάνε κατ ΄ευχήν, ο Λάκης Γαβαλάς να συμμετέχει στο τέταρτο ,”Dancing with the stars”…”

Read More

And More