Μαγνησία: Πως δρούσε το κύκλωμα εμπορίας βρεφών. 50 ευρώ προκαταβολή για ένα μωρό…

Εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου εγκληματική οργάνωση αγοραπωλησίας βρεφών. Συνελήφθησαν συνολικά επτά άτομα, μεταξύ των οποίων έξι μέλη της σπείρας και ο ενδιαφερόμενος αγοραστής – υποψήφιος πατέρας του παιδιού.

Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης απετράπη η παράνομη υιοθεσία βρέφους 10 ημερών, η οποία θα γινόταν έναντι του χρηματικού ποσού των 5.000 ευρώ
Υστερα από αξιολόγηση πληροφοριών και συστηματική έρευνα, εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, η σπείρα αποτελούμενη από έξι μέλη, μεταξύ των οποίων ένας 53χρονος δικηγόρος, μία 24χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Βουλγαρίας, μητέρα βρέφους που θα δινόταν για παράνομη υιοθεσία και ακόμη τέσσερις αλλοδαποί, υπήκοοι Βουλγαρίας (δύο άντρες ηλικίας 45 και 40 ετών) και δύο γυναίκες (ηλικίας 33 και 66 ετών).
Στο πλαίσιο της οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης – που πραγματοποιήθηκε κατά το τελευταίο διήμερο 16 και 17 Ιανουαρίου – συνελήφθησαν συνολικά επτά άτομα, μεταξύ των οποίων τα έξι προαναφερόμενα μέλη της οργάνωσης και ο ενδιαφερόμενος αγοραστής – υποψήφιος πατέρας, 62χρονος Έλληνας, ενώ απετράπη η παράνομη υιοθεσία βρέφους 10 ημερών.

Διάβασε αναλυτικά τη δικογραφία στο Newsit

Read More

And More