Ε. Σαμιωτάκη στο TLIFE: “Υπέφερα στην παράσταση αλλα δεν μπορούσα να εγκαταλείψω”

Η Ευαγγελία Σαμιωτάκη είναι από τις ηθοποιούς του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου. Όλες θυμόμαστε πολλές από τις επιτυχημένες ταινίες στις οποίες έχει παίξει δίπλα σε σπουδαία ονόματα. Η ίδια δεν έχει σταματήσει ούτε στιγμή να εργάζεται και παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει. To Tlife πέτυχε την ηθοποιό στον Ωροπό όπου ξεκουράζεται κι προετοιμάζεται για την επέμβαση της Δευτέρας. “Είναι μία ταλαιπωρία που επιτέλους θα έχει αίσιο τέλος“, μας αναφέρει η κ.Σαμιωτάκη.

Όλα ξεκίνησαν πριν λίγο καιρό όταν ενώ βρισκόταν στο σπίτι της στον Ωρωπό και είχε ένα ατύχημα. Ένα δέντρο είχε μεγαλώσει αρκετά και κάποια στιγμή δεν πρόσεξε και ενώ περπατούσε ένα κλαδί μπήκε στο μάτι της. Αμέσως πήγε στο γιατρό όπου έκανε μία επέμβαση ρουτίνας και της συνέστησε να ξεκουραστεί.

Ωστόσο η ίδια δεν ξεκουράστηκε καθόλου: “Δεν κάθησα να κάνω σωστή αποθεραπεία επειδή είχα περιοδεία και με τα φώτα και τους προβολείς δημιουργήθηκε μετεγχειρητικός καταρράκτης.” Την Δευτέρα λοιπόν θα μπει στο χειρουργείο για να τον βγάλει. “Δεν είναι κάτι σοβαρό αλλα οπωσδήποτε είναι μία επέμβαση“, υποστηρίζει η ηθοποιός με αισιοδοξία.

Χθες, που με είδαν και οι δύο γιατροί μου είπαν ότι είναι απάνθρωπο και δεν μπορούν να φανταστούν ότι σε αυτή την κατάσταση έβγαζα παράσταση. Και μάλιστα σε περιοδεία σε γήπεδα κι αυτά με 800 και 1000 άτομα. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο”, εξηγεί η ίδια.

Χρειάστηκε μεγάλη δύναμη ψυχής αλλά δεν μπορούσε όμως να μην συνεχίσει την περιοδεία: “Δεν ήθελα να εγκαταλείψω γιατί ήταν 20 οικογένειες που περίμεναν από αυτή τη δουλειά. Δεν ήταν τόσο εύκολο να πω εγώ χτύπησα και σταματάω. Και τα κατάφερα!”

Η περιοδεία ολοκληρώθηκε προχθες, γύρισαν από τις Σέρρες μαζί με τον θίασο και προετοιμάζεται με αντιβιώσεις για την επέμβαση της Δευτέρας. Όταν αποκατασταθεί πλήρως η υγεία της θα συνεχίσει με το ίδιο σχήμα που έπαιζε και το καλοκαίρι στο θέατρο “Μαίρη Αρώνη” στην παράσταση “Αχ ρουφιάνα πεθερά”. “Δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα άλλο αυτή τη στιγμή παρά πρώτα απ’ όλα την υγεία μου”, λέει κλείνοντας η Ευαγγελία Σαμιωτάκη.

Εμείς, να της ευχηθούμε γρήγορη ανάρωση και να την δούμε σύντομα να παίζει στο θέατρο, που τόσο πολύ θέλει! Αξίζει να σημειώσουμε, ότι το σπίτι στον Ωροπό το είχε αγοράσει μαζί με τον αείμνηστο σύντροφό της Σπύρο Καλογήρου από τα έσοδα της ταινίας “Η νεράιδα και το παλικάρι”.

Δες ένα απόσπασμα από την ταινία:

Read More

And More