Φ. Σκορδά: Τι λέει για τον Γ. Λιάγκα και το “Πρωινό mou”, λίγο πρν την πρεμιέρα!

Πρεμιέρα με μεγάλη καθυστέρηση και με αρκετά εμπόδια κάνει αύριο το «Πρωινό mou». Φέτος, η πετυχημένη πρωινή εκπομπή του MEGA με το Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά θα παίξει… μπάλα χωρίς να έχει απέναντί της άλλες ψυχαγωγικές εκπομπές. Αν και πολλοί θεωρούν ότι έτσι το ζευγάρι θα παίξει πιο εύκολα μπάλα, εντούτοις οι αντίπαλοί τους θα είναι πιο δύσκολοι καθώς δεν θα μάχονται με τα ίδια «όπλα». Τι θα κάνουν λοιπόν οι δύο παρουσιαστές; Ποια θα είναι τα… όπλα που θα χρησιμοποιήσουν στη μάχη της τηλεθέασης; Λίγο πριν την πρεμιέρα τους, η Φαίη μίλησε στον Γρηγόρη Μελά και το NewsIt!

«Ξεκινάμε με πολλή όρεξη και με μια δεμένη ομάδα που έχει ένα κοινό στόχο, να βγάζουμε ωραίες εκπομπές. Το «Πρωινό mou» είναι η παρέα μας και ελπίζουμε και φέτος να γίνουμε η παρέα του κόσμου. Δυστυχώς φέτος δεν υπάρχουν άλλες πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές. Και λέω δυστυχώς γιατί αρκετός κόσμος έχει βρεθεί χωρίς δουλειά. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι 10 με 1 δεν θα υπάρχει τίποτα άλλο στην ελληνική τηλεόραση. Όπως και να έχει όμως, ο ανταγωνισμός δεν με επηρεάζει γιατί είναι χάσιμο χρόνου να ασχολείσαι με το τι κάνουν οι άλλοι και όχι με το πώς μπορείς να βελτιωθείς ο ίδιος.

-Δεν θα σε ρωτήσω για τη γενικότερη κατάσταση στην Ελλάδα, αλλά για το πώς βλέπεις την κατάσταση που επικρατεί στην τηλεόραση. Είσαι αισιόδοξη ή προβλέπονται… πιο μαύρες μέρες;
Η τηλεόραση είναι η προέκταση της κοινωνίας μας. Πώς μπορώ να είμαι αισιόδοξη με όλη αυτή την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα και όταν οι περισσότεροι φίλοι μου είναι χωρίς δουλειά; Πρέπει όμως να βρούμε τη δύναμη να προχωράμε και να ονειρευόμαστε. Και αυτό θα κάνουμε μέσα από το Πρωινό μας!

Διάβασε ολόκληρη τη συνέντευξη της Φαίης στο NewsIt

Read More

And More