Χρήστος Χολίδης: «Δεν σκέφτομαι καθόλου το γάμο»

Ο Χρήστος Χολίδης μίλησε στο περιοδικό Glam για το πως νιώθει για το γάμο και εξήγησε τους λόγους που δεν έχει προχωρήσει μέχρι σήμερα σε αυτή τη κίνηση: «Δεν το σκέφτομαι καθόλου. Μ΄αυτά που βλέπω και μ΄αυτά που ακούω… Και να παντρευτώ τι σημαίνει; Τα διαζύγια είναι περισσότερα κι από τους γάμους». Ενώ εξήγησε πως τον ενδιαφέρει ο άνθρωπος σε μία σχέση να του κάνει “κλικ” κι όχι αν είναι γνωστή η κοπέλα ή όχι.

Φυσικά δεν έλειψε να σχολιάσει κι όλους αυτούς που λένε πως ο Χρήστος είναι πολύ ευγενικός και περιποιητικός με τις γυναίκες: «Εγώ τα πράγματα τα έμαθα έτσι… Γεννήθηκα στο Αιγάλεω, μεγάλωσα στα τσιμέντα. Έτσι έμαθα το κόλπο του πώς γίνεται με τις γυναίκες. Πώς πρέπει να κυνηγάς, πώς πρέπει να΄σαι κύριος, πώς πρέπει να είσαι άντρας στο λόγο και στη συμπεριφορά σου».

Ο ίδιος άλλωστε προερχόμενος όπως ο ίδιος λέει από τα λίγα δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να ξανα γυρίσει σε αυτά «Εγώ στα λίγα έμαθα, από το μηδέν ξεκίνησα και έχω μάθει σ΄αυτά. Δεν με φοβίζει να ξαναγυρίσω στο Αιγάλεω, μια χαρά θα είμαι κι εκεί».

Ενώ τέλος δεν δίστασε να δηλώσει πως εξαγριώνεται όταν επιτίθενται άδικα στην Ελλάδα και τους Έλληνες: «Τεμπέληδες Έλληνες; Έχω ένα θέμα εγώ με την Ελλάδα, με τη σημαία και όλ΄αυτά, επειδή τα υπηρέτησα και έφτυσα αίμα γι΄αυτή τη σημαία… δεν μπορώ… Δηλαδή μακάρι να τους είχα μπροστά μου και να τους άρχιζα στα κλοτσίδια, αλλά δεν τους έχω μπροστά μου…»

Read More

And More