Μ. Μάλφα: “Έχω υπάρξει ζευγάρι με ομοφυλόφιλο!”

Πιο αποκαλυπτική από ποτέ ήταν στην τελευταία της συνέντευξη η Μπέσυ Μάλφα. Η πρωταγωνίστρια της σειράς του Ant1 “Είναι Στιγμές” μίλησε ανοιχτά για τα ταμπού και τους ομοφυλόφιλους, την κρίση, τις αρνητικές κριτικές και τα επόμενα σχέδιά της.
“Μεγάλωσα με την νοοτροπία ότι καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει και να έχει όποιες σεξουαλικές προτιμήσεις θέλει”, δήλωσε στο “Εγώ!” και εξομολογήθηκε: “Έχω μεγαλώσει με ομοφυλόφιλους, λόγω της ιδιότητάς μου ως χορεύτρια, έχω υπάρξει και ζευγάρι με ομοφυλόφιλο. Οι κολλητοί μου είναι ομοφυλόφιλοι. Είναι πολύ ανοιχτά πνεύματα”.
Για τα ταμπού που υπάρχουν και το ρόλο της Αλβανίδας που υποδύθηκε στο θέατρο, ανέφερε: “Υποδύθηκα μια Αλβανίδα ου προσπαθεί να γίνει πιο Ελληνίδα από τους Έλληνες και καταντάει λαμόγιο… Προσπάθησα να ξεπεράσω (σ.σ. τα ταμπού), η πραγματικότητα όμως με τσάκισε. Ο μετανάστης αισθάνεται ότι τον έχουμε εκμεταλλευτεί και είναι πραγματικότητα”.
Όσον αφορά την οικονομική κρίση και το θέμα των πληρωμών από τις δουλειές του ηθοποιού, δήλωσε: “Ήθελα να καταφέρω να πληρώσω το σχολείο των παιδιών. Το σχολείο τους δίνει τη δυνατότητα να φύγουν στο εξωτερικό και πιστεύω ότι είναι η ιδανικότερη λύση μέχρι να βγούμε από την κρίση. Δεν ήξερα ότι εγώ δεν θα πληρωνόμουν”.
Τέλος, για την έντονη κριτική που δέχτηκε από την Ντέπυ Γκολεμά είπε: “Δεν καταλαβαίνω γιατί μια τηλεκριτικός όπως η κυρία Γκολεμά κρίνει το χαρακτήρα μου, ενώ έργο της είναι να κρίνει δουλειές;”
Διάβασε περισσότερα στο “ΕΓΩ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More