Τι τρέχει με Αρναούτογλου – Μπουλέ;

Την περασμένη Τρίτη 17 Αυγούστου, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Νάντια Μπουλέ, συναντήθηκαν ξανά μετά από καιρό. Το ζευγάρι ζει χωριστά από τον περασμένο Μάιο, ενώ σύμφωνα με το δημοσίευμα του περιοδικού People οι δυο τους το τελευταίο διάστημα μιλάνε συχνά στο τηλέφωνο.

Το μεσημέρι της Τρίτης, ο Γρηγόρης βρισκόταν στο beach bar Κόχη, στο Μαρμαρά Θεσαλονίκης, μαζί με τον καλό του φίλο Θανάση Πάτρα και την γυναίκα του Κατερίνα Τρυγώνη. Ο παρουσιαστής δεν σταμάταγε να μιλάει στο τηλέφωνο, φαινόταν ιδιαίτερα χαλαρός και ευδιάθετος και μίλαγε με τον κόσμο που τον προσέγγιζε.

Λίγο αργότερα στο μέρος εμφανίστηκε η Νάντια Μπουλέ με τις φίλες της. Σύμφωνα με ανθρώπους που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο μέρος, ο Γρηγόρης δεν φάνηκε να εκπλήσσεται με την άφιξη της Νάντιας. Εκείνη χαιρέτισε την παρέα του Γρηγόρη και μπήκε στη θάλασσα προκειμένου να χαιρετίσει τον Γρηγόρη από κοντά. Αφού παρέμεινε γία λίγη ώρα με τις φίλες της στην παραλία, έφυγαν για να πάνε για φαγητό.

Φίλος του Γρηγόρη Αρναούτογλου δήλωσε στο περιοδικό πως κανείς δεν είναι σίγουρος αν ο Γρηγόρης και η Νάντια είναι και πάλι μαζί ή αν συναντήθηκαν τυχαία, σαν φίλοι. Παρότι τον τελευταίο καιρό μιλάνε συχνά στο τηλέφωνο, δεν έχουν κάνει κοινή εμφάνιση.

Read More

And More