Το… BE SEEN! Τα πιο stylish γυαλιά ηλίου της αγοράς και πως να επιλέξεις τα σωστά

Ζούμε σε μία χώρα που τα γυαλιά ηλίου δεν τα αποχωριζόμαστε σχεδόν ποτέ. Ακόμη και τους μήνες που το κρύο είναι τσουχτερό θα φύγουμε από το σπίτι φορώντας τα γυαλιά μας. Ο ήλιος σίγουρα είναι αγάπη αλλά χρειάζονται και οι σωστές κινήσεις για να τον απολαύσεις χωρίς να σου δημιουργήσει προβλήματα…

Και σωστές κινήσεις σημαίνει κρύσταλλα που προστατεύουν τα μάτια σου από τις ακτίνες του ήλιου, διαχρονικά σχέδια που μπορείς να φορέσεις για πολλές σεζόν και ιδιαίτερο design που σε κάνει να ξεχωρίζεις…

Βρήκα λοιπόν το μαγαζί που ακολουθεί την ίδια φιλοσοφία στα γυαλιά και γνωρίζει πολύ καλά πως δεν αποτελούν μόνο χρηστικά αντικείμενα αλλά απόλυτα αξεσουάρ που ντύνουν το πρόσωπο και τα μάτια.

Εδώ και αρκετά χρόνια τα καταστήματα BESEEN είναι τα trend setters σημεία στο χώρο των οπτικών κι αυτό γιατί εκεί θα βρεις τα καλύτερα και μεγαλύτερα brands. Ενώ δεν είναι αυτό το μοναδικό κριτήριο επιλογής αλλά και οι τιμές που είναι πιο οικονομικές και ανταγωνιστικές όχι μόνο σε εγχώριο αλλά και σε διεθνές επίπεδο για τα αντίστοιχα προιόντα.

Μία βόλτα θα σε ξεσηκώσει με τα πιο διάσημα brands στο χώρο των γυαλιών όπως η Mykita, ic! Berlin, Anne et Valentin, Theo που εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στην Αθήνα μέσα απο τα BESEEN και δεν είναι οι μόνες. Ονόματα όπως η Cutler, Dita, Thierry Lasry, Oliver Peoples, Paul Smith βρίσκονται στις βιτρίνες τους. Ο πρωτοποριακός Νεοϋρκέζος designer Thom Browne αποτελεί για το 2013 μια νέα συνεργασία των BESEEN όπως και ο Βέλγος Kris Van Assche ενώ βέβαια δεν λείπουν και τα κλασικά ονόματα όπως Rayban, Persol, Gucci, Marc Jacobs, Prada, Armani και όχι μόνο.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΣΤΑ BESEEN KANE “κλικ” εδώ

ΤΙPS ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΓΥΑΛΙΑ…
Εάν έχεις κάπως τριγωνικό πρόσωπο δηλαδή έχεις στενό σαγόνι και κάπως πλατύ μέτωπο προτίμησε το “λεπτό” σκελετό μιας και τα υπερμεγέθη γυαλιά τo μόνο που θα κάνουν είναι να μεγαλώνουν ακόμη περισσότερο το μέτωπό σου. Τα κοκάλινα είναι της μόδας αλλά τα μεταλλικά θα σε κάνουν πιο εντυπωσιακή.

Εάν έχεις στρογγυλό πρόσωπο, προτίμησε τα γυαλιά που έχουν τετραγωνισμένο σκελετό μιας και πλαισιώνουν με τον καλύτερο τρόπο τα χαρακτηριστικά σου και δεν τονίζουν τις καμπύλες του προσώπου! Επιχείρησε να δώσεις την εντύπωση μακρύτερου και λεπτότερου προσώπου με σκελετούς σε γεωμετρικά σχήματα με έντονες γωνίες και μικρό ύψος για να απαλύνεις τη στρογγυλάδα.

Στην περίπτωση που έχεις οβάλ πρόσωπο τότε είσαι πολύ τυχερή μιας και σχεδόν όλα τα γυαλιά σου ταιριάζουν γάντι! Πειραματίσου με τα γυαλιά και δοκίμασε σίγουρα τα aviators.

Στην περίπτωση που έχεις τετράγωνο πρόσωπο επέλεξε στρογγυλούς σκελετούς ή γεωμετρικά σχήματα με μεγάλο ύψος για να μετριάσεις το μάκρος και την έλλειψη φάρδους. Οι βραχίονες με έντονα ντεκόρ καθώς και οι δυνατές χρωματικές αντιθέσεις θα μπορούσαν να δώσουν την αίσθηση μεγαλύτερου πλάτους. Τα nylor (γυαλιά χωρίς σκελετό στο κάτω μέρος) είναι επίσης κατάλληλα γιατί μειώνουν την αίσθηση του μήκους.

Τα καταστήματα οπτικών BESEEN βρίσκονται:
Κολωνάκι, Ακαδημίας 44. τηλ: 2103620044, 2103620748
Κηφισιά, Αργυροπούλου 2. τηλ: 2108015962, 2108015942
Χαλάνδρι, Αγ. Παρασκευής 34. τηλ: 2106898108, 2106811478

Read More

And More