4 προϊόντα που μας ξελόγιασαν! Και έχουμε πολλούς λόγους…

Ένα προϊόν σου αρέσει όταν κάνει δουλειά. Σε ξελογιάζει, όμως, όταν α) έχει τέλειο packaging β) τέλειες ονομασίες και γ) σου κάνει και δουλειά! Πάρε για παράδειγμα τα The Balm! Προϊόντα που έχουν ήδη στο νεσεσέρ τους οι πιο ψαγμένες και ήρθε η στιγμή να σε συστήσω μαζί τους. Και ξεκινώ τις συστάσεις από τέσσερα προϊόντα… προσωπικού ξελογιάσματος (aka δικές μου beauty αδυναμίες!)

src=/files/Image/BEAUTY/2013/BEAUTY_NEWS/MARCH/15_3/balm_h(1).jpg

Λέγεται Put a Lid on It και το φοράς στο κινητό βλέφαρο πριν απλώσεις την σκιά. Επί της ουσίας, πρόκειται για ένα primer που βοηθά την σκιά που θα απλώσεις μετά να παραμείνει σταθερή για όλη μέρα!

src=/files/Image/BEAUTY/2013/BEAUTY_NEWS/MARCH/15_3/balmbini-babies-of-the-balm-.jpg
Balmbini! Μια παλέτα που τα έχει όλα σε ένα για να έχεις κι εσύ ό,τι θες μαζί σου χωρίς να χρειάζεται να πάρεις extra τσάντα μόνο για τα καλλυντικά σου! Σημείωσε: πούδρα λάμψης – σκιά, σκιά eyeliner, τρείς μοναδικές αποχρώσεις σκιών και προίόντα για ζουμερά χείλη και μάγουλα (€32.00)

Τα The Balm Girls είναι πιο sexy κι από τα Bond Girls! Πρωταγωνιστές ο James Balm και η Ima Goodkisser. Πες μου, δεν είναι πανέξυπνο;

Mary Loo Luminazer! Σαν να λέμε η πούδρα λάμψης που όλες πρέπει να βάλουμε στο νεσεσέρ μας τους επόμενους μήνες! Κοστίζει €19.00.

Και μερικές extra πληροφορίες: όλα τα προϊόντα The Balm είναι paraben free και μπορείς να τα παραγγείλεις εδώ! Αλήθεια, ποιο από τα παραπάνω είναι το αγαπημένο σου;

Read More

And More