Ένα πρακτικό σαλόνι step by step!

Πώς μπορείς βήμα-βήμα να φτιάξεις ένα σαλόνι που μπορεί να φιλοξενήσει και φίλους για βραδινό ύπνο; Δες τις φωτογραφίες!
/

Πρακτικότητα και χρώμα συνθέτουν ένα σαλόνι που είναι ανοιξιάτικο, φιλόξενο αλλά και ιδανικό ακόμα και για ύπνο!

/

Αντί για ένα coffee table επίλεξε να φτιάξεις μια σύνθεση από τέσσερα μικρά που μπορείς να μετακινήσεις άνετα και να τοποθετήσεις στις γωνίες του σαλονιού χωρίς κόπο και χωρίς να φαίνονται παράταιρα.

/

Ένα ανάκλινδρο είναι ιδανικό και ως καναπές αλλά και ως άνετο κρεβάτι που δεν χρειάζεται άνοιγμα και κλείσιμο. Μεγάλες και άνετες μαξιλάρες δίνουν χρώμα και ύφος.

/

Μία γωνιά του σαλονιού μπορεί να χρησιμεύσει ως γραφείο. Ένα λιτό τραπέζι και μία λευκή καρέκλα είναι όσα χρειάζεσαι. Το φωτιστικό δένει αρμονικά με τα υπόλοιπα έπιπλα.

/

Μια αναπαλαιωμένη συρταριέρα σε μια άλλη γωνιά του κρεβατιού υποκαθιστά ένα σύνθετο, χρησιμεύει ως αποθηκευτικός χώρος και δίνει άλλον αέρα στο σαλόνι σου!

/

Αυτό το φωτιστικό είναι ντυμένο με χρώματα ανάλογα με το σαλόνι και δίνει έξτρα πόντους στιλ!

/

Η τηλεόραση ανάμεσα στα δύο παράθυρα βοηθά και στο να μην καταστρέφεται η συσκευή από την έκθεση στο φως αλλά και είναι μια ιδανική συνέχεια των παραθύρων. Καθώς είναι πλάσμα, κρεμιέται εύκολα ενώ ο χώρος από κάτω χρησιμοποιείται για ένα κομψό έπιπλο!

/

Αυτός ο δίσκος πάνω στο έπιπλο της τηλεόρασης είναι ό,τι πρέπει για να είναι μαζεμένα τα τηλεκοντρόλ σου και άλλα πράγματα που συνήθως είναι διάσπαρτα στο τραπεζάκι του σαλονιού!

/

Το τηλέφωνο-ξυπνητήρι είναι ιδανικό για όποιον φιλοξενήσεις ώστε να μην… παρακοιμηθεί! Τα χρώματα που κυριαρχούν είναι το κίτρινο, το λευκό και το πορτοκαλί σε φλοράλ συνδυασμούς!

/
Ιδού το τελικό αποτέλεσμα! Ένα μοντέρνο, φιλικό, άνετο σαλόνι με όχι πολύ ακριβά έπιπλα και έμφαση στα υφάσματα και τα χρώματα!

Read More

And More