Μπορώ να φορέσω τζιν πάνω – κάτω και να είναι ωραίο;

Πριν από μερικούς μήνες δεν θα μπορούσα ούτε να το διανοηθώ! Πλέον όμως νομίζω ότι μπορεί να υπάρξει και μάλιστα να είναι στιλάτο! Τουλάχιστον έτσι αποδεικνύει η Katie Holmes!


Στη Νέα Υόρκη η Katie φτάνει στο ξενοδοχείο της φορώντας ένα τζιν σε γραμμή καμπάνα και πουκάμισο σε πιο ξεβαμμένο τόνο! Μας αρέσει πολύ η γκρι-μπεζ τσάντα της αν και δεν ταιριάζει με τα καφέ ψηλοτάκουνα σανδάλια της!Για ένα περίεργο λόγο μου αρέσει ο τρόπος που δένουν τα δύο υφάσματα! Μάλλον θεωρώ κάθε εμφάνιση της Holmes στιλάτη όταν δεν περιλαμβάνει baggy jeans.


To jean βρήκε το χώρο του και στην πασαρέλα! Ο οίκος Chloe ανάμεσα σε πολλά αέρινα καλοκαιρινά φορέματα κάνει ένα διάλειμμα για να κάνει μια δήλωση: το τζιν μπορεί να φορεθεί πάνω-κάτω! Ο τρόπος που παρουσιάζεται βέβαια είναι πολύ προσεγμένος αφού το παντελόνι και το πουκάμισο είναι σε τόνους που αλληλοσυμπληρώνονται! Τα grecian σανδάλια με την ζώνη και την τσάντα σου δίνουν ένα πολύ καλό λόγο να το τολμήσεις και εσύ!

Οι D&G από την άλλη τολμούν με διαφορετικές τονικότητες σε παντελόνι-πουκάμισο αλλά με το ίδιο καφέ δέρμα σε ζώνη-μπότες. Μην ξεχάσεις να ανασηκώσεις τα μανίκια σου όπως το μοντέλο!

Ο Ralph Lauren έρχεται πιο κοντά στην αμερικάνικη φιλοσοφία! Τα ρεβέρ και ο συνδυασμός τζιν με ψηλοτάκουνα είναι πολύ in!

EXTRA TIPS:

-Δοκίμασε την ιδέα του τζιν πάνω-κάτω και με σορτσάκι!

-Προτίμησε χρωματική και τονική αρμονία σε ζώνη και παπούτσια. Το ζεστό καφέ δέρμα είναι μια πολύ καλή λύση!

-Απόφυγε τα πολύ βαριά αξεσουάρ.

-Τα σανδάλια grecian είναι ένας πολύ καλό φίλος του τζιν!

-Skinny, Baggy, Croped, Ξεβαμμένα… Φόρεσε αυτά που σου ταιριάζουν!


Read More

And More