Πόσο “κακός” θα γίνει φέτος ο Θανάσης Ευθυμιάδης;

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης μίλησε στο TL!fe για τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια, αλλά και για τις περικοπές των καναλιών που έχει επηρεάσει πολύ τον κλάδο των ηθοποιών.

Ο ηθοποιός παραδέχεται ότι βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις για τη νέα σειρά του MEGA “Κούκλες”, που θα αρχίσει να προβάλλεται από τη νέα τηλεοπτική σεζόν. “Έχει γίνει μια πρώτη επαφή για να υποδυθώ τον άντρα της Λίνας Σακκά”, δήλωσε ο ηθοποιός και πρόσθεσε ότι μέσα στη βδομάδα θα γνωρίζει αν τελικά θα συμπεριληφθεί στο καστ.

Ωστόσο, αν όλα πάνε καλά και ο ηθοποιός “δώσει τα χέρια” με την παραγωγή της σειράς, θα τον δούμε σε ρόλο έκπληξη! “Ο ρόλος είναι κάτι τελείως διαφορετικός με όσα έχω κάνει μέχρι τώρα. Είναι ο “κακός” της ιστορίας”, δηλώνει. Η τέλεια οικογένεια που έχει με την Λίνα Σακκά, αποδεικνύεται ψεύτικη, όταν ο σύζυγος, αποδεικνύεται άπιστος.

Σε συζητήσεις βρίσκεται και με τη διεύθυνση του φεστιβάλ Αθηνών για να συνεχιστεί η θεατρική παράσταση “Άγγελοι στην Αμερική”, στην οποία πρωταγωνιστούσε.

Ο ηθοποιός ελπίζει η ποιότητα των σειρών να μην επηρεαστεί από την οικομική κρίση. “Δεδομένης της οικομικής κατάστασης, το αποτέλεσμα να είναι σε ένα καλό επίπεδο. Από την μεριά των ηθοποιών οι περικοπές έχουν γίνει γενναία. Ελπίζω το αποτέλεσμα να είναι καλό για να μην χάσει και το κοινό την επαφή του με τις σειρές”, αναφέρει.

Read More

And More