Τ. Θεωνά: Μεταμορφώνεται σε ξανθό πειρασμό και μιλά για τον έρωτα με τον Α. Κοντόπουλο!

Σε ρόλο σέξυ καμαριέρας στη θεατρική παράσταση “Πειρασμός” συμμετέχει η Τζένη Θεωνά που μίλησε στο Close up για τη σχέση της με τον ηθοποιό Ανδρέα Κοντόπουλο, τις δυσκολίες της εποχής, την απιστία και τις πλαστικές επεμβάσεις…
Η ίδια αποκάλυψε πως είναι σε μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της και αν και κρατά χαμηλό προφίλ δεν κρύβεται με τον σύντροφό της. Αποφεύγει όπως αποκαλύπτει τα κοσμικά μέρη που έχουν φωτογράφους, αλλά δεν αλλάζει κάτι στο καθημερινό της πρόγραμμα.
“Ο Πειρασμός” σχετίζεται με την αντρική απιστία. Εσύ θα συγχωρούσες την απιστία στον σύντροφό σου;
“Επειδή εκτιμώ και αγαπώ πολύ τους ανθρώπους, νομίζω ότι υπό προϋποθέσεις θα μπορούσα να το συζητήσω. Δεν ξέρω αν θα συγχωρούσα την απιστία, αλλά δεν μπορώ να πω a priori ότι θα ήταν αυτό που θα κατέστρεφε μια σχέση. Θα το συζητούσα και θα προσπαθούσα να κατανοήσω”.

Δυσκολεύεσαι να διατηρείς ιδιωτικές τις προσωπικές σου στιγμές;
“Δεν κάνω κάποια υπερπροσπάθεια, απλώς αποφεύγω να διαφημίζω και να χρησιμοποιώ την προσωπική μου ζωή. Από εκεί και πέρα πηγαίνω όπου θέλω, δεν στερούμαι τίποτα και δεν κρύβομαι. Άλλωστε αυτό δεν θα το έκανα ποτέ και για κανέναν”.
Ποιο το μυστικό της επιτυχημένης σχέσης, που αντέχει στο χρόνο;
“Δεν το γνωρίζω. Φαντάζομαι ότι δεν υπάρχει ένα κοινό μυστικό… Εάν δυο άνθρωποι έχουν κοινές επιθυμίες και κοινή αισθητική, μπορούν να μοιραστούν ένα κόσμο, τρέφοντας σεβασμό και θαυμασμό ο ένας για τον άλλον”.

Ποια η γνώμη σου για τις πλαστικές επεμβάσεις; Θα έκανες ποτέ;
“Δεν τις απορρίπτω συνολικά. Υπάρχουν επεμβάσεις που είναι αναγκαίες και, σε ξεχωριστές περιπτώσεις, μπορούν να λειτουργήσουν βοηθητικά. Συνολικά δεν μου αρέσουν και δεν είμαι υπέρ… Θεωρώ ότι μια γυναίκα που είναι ικανοποιημένη από τη ζωή της, μια γυναίκα που έχει αγαπηθεί και αγαπιέται, δεν θα διαλέξει τη λύση “πανικού”, όπως είναι η πλαστική επέμβαση”.
Μάθε περισσότερα στο “Close up” που κυκλοφορεί!