Τα 10 hot κομμάτια για το club στον νησί

Είσαι διακοπεεεες!!! Ηλιοκαμένη, σέξι, ξεκούραστη και με έντονη διάθεση για φλερτ. Όλα τα παραπάνω λοιπόν οφείλεις να τα ντύσεις και ανάλογα….


Μάξι φόρεμα Bolivia, ΜΟΝSOON
Τα digital prints με έντονα χρώματα είναι πολύ in! Τόλμησέ τα σε μάξι μήκος. Αέρινα φορέματα με ρομαντική αίσθηση, ανεμίζουν στο δροσερό νησιώτικο αεράκι διαγράφοντας τη σιλουέτα σου και “πειράζοντας” τα ανδρικά μυαλά.
Είναι καλό να προτιμήσεις τα digital prints σε φόρεμα ώστε το μόνο σου άγχος να είναι τα παπούτσια. Τα πολλά και έντονα χρώματα δεν είναι εύκολα στους συνδυασμούς. Η πιο safe λύση είναι φυσικά τα nude ψηλοτάκουνα ή τα μεταλλικά.


Λεοπάρ clutch ACCESSORIZE
Τα animal prints μπήκαν στη ζωή μας για τα καλά. Μαζί τους μας ακολουθούν τα μεταλλικά στοιχεία για να δώσουν ένα πιο επίσημο τόνο σε όποια εμφάνιση το χρειάζεται. Αν ανήκεις στις πιο διακριτικές μπορείς να αρκεστείς σε μια πινελιά λάμψης, σε μια διακοσμητική λεπτομέρεια, σε ένα αξεσουάρ.


Κολιέ με πεταλούδες ACCESSORIZE
Οι βραδινές εμφανίσεις γίνονται πιο παιχνιδιάρικες και ιδιαίτερες με τα σωστά αξεσουάρ. Αλλά πρόσεξε να μην παραφορτώσεις την εικόνα σου!

Clutch και Πλατφόρμες Dukas
Εαν φοβάσαι τους συνδυασμούς των έντονων χρωμάτων και των διαφορετικών υλικών, ο σχεδιαστής Δούκας Χατζηδούκας σου προτείνει με την καλοκαιρινή συλλογή του ένα ζευγάρι πλατφόρμες με ασορτί clutch.
Οι πλατφόρμες είναι η πιο άνετη επιλογή στην περίπτωση που τα ψηλοτάκουνα σε δυσκολεύουν.


Μίνι φόρεμα H&M
Το φλόραλ έχει κάνει κατάληψη στις γκαρνταρόμπες μας φέτος το καλοκαίρι. Σε συνδυασμό με το μίνι που χωρίς αμφιβολία είναι το μήκος του καλοκαιριού. Αν δεν θέλεις ένα φόρεμα με έντονα floral, φόρεσε ένα λουλούδι στα μαλλιά, μια καρφίτσα, κάτι…


Ψηλοτάκουνα NAK
Φυσικά από την βαλίτσα των διακοπών δεν μπορεί να λείπει ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα. Τα νησιώτικα σοκάκια δεν είναι το πλέον κατάλληλο σημείο για να τα περπατήσεις αλλά για το club αξίζει τον κόπο…


Τοπ Preen
Δεν θέλεις να βάλεις φόρεμα; Βάλε ένα σορτσάκι και “κλέψε” την εικόνα με ένα μακρύ ασύμμετρο τοπ! Πολύ πρακτικό και πολύ δροσερό. Μπορεί να το βάλεις με τακούνια, μπορείς και με σανδάλια. Εξαρτάται από τα κέφια σου…


Σορτς Philip Lim
Μπορείς να φορέσεις και το τζιν σορτσάκι που φορούσες όλη μέρα στην παραλία! Εάν όμως θέλεις κάτι πιο εντυπωσιακό βάλε ένα υφασμάτινο σορτσάκι με τρουκς. Θα τα σπάσεις!!!


Ρολόι NIXON
Τα πλαστικά φλούο ρολόγια είναι το Must Have του καλοκαιριού. Mπορείς όμως για τις νυχτερινές εξόδους σου να επιλέξεις ένα ρολόι στην ίδια σχεδιαστική λογική αλλά σε χρυσή απόχρωση. Το χρυσό παραπέμπει στον καλοκαιρινό ήλιο και πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο στις διακοπές μας.


Clogs Marc By Marc Jacobs
Κλείνοντας δεν μπορούμε να αφήσουμε έξω τα clogs. Τα ξύλινα τσόκαρα είναι η πιο fashionίστικη εκδοχή του ψηλοτάκουνου. Και αν δεν τα έχεις “χωνέψει” ακόμα, καλό είναι να τα δοκιμάσεις προτού έρθει εκείνη η μέρα (που δεν αργεί) και τα βλέπεις παντού γύρω σου.

Read More

And More