Ντ. Παπαδημητρίου: Διασκέδασε με φίλους στους Onirama! Φωτογραφίες

Με φίλους διασκέδασε στους Onirama πριν λίγες μέρες η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε στο μεγαλύτερο και πιο ξέφρενο αποκριάτικο πάρτι που πραγματοποιήθηκε στη “σκοτεινή” πολιτεία του νέου Gotham City Stage με το γνωστό συγκρότημα!
Πλήθος κόσμου έδωσε το “παρών” με πρωτότυπες στολές που δημιούργησαν μία αίσθηση μυστηρίου κι ανέβασαν τη διάθεση στα ύψη! Πριν την εμφάνιση των Onirama έγινε ένα ανεπανάληπτο harlem shake, δείγμα των πολλών εκπλήξεων και του ανατρεπτικού προγράμματος της βραδιάς!

/

Το εκρηκτικό συγκρότημα ακολουθώντας το κλίμα των ημερών και το dress code του party masque, υποδύθηκε τους super ήρωες και ξεσήκωσε το κοινό που είχε κατακλύσει τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο! Η Ντορέττα , μάλιστα, φαίνεται πως παρασύρθηκε από το ξέφρενο κλίμα του party και ανέβηκε στη σκηνή για να τραγουδήσει μαζί με τον frontman των Onirama, Θοδωρή Μαραντίνη.
Το Gotham θύμιζε σκηνικό από film neo-noir και όλοι ένιωθαν σαν πρωταγωνιστές ταινίας του Batman. Επιβλητικό, ιδιαίτερο κι αισθησιακό, σε κάθε γωνιά κρύβει ένα καλά κρυμμένο μυστικό διασκέδασης.
Δες φωτογραφίες:

/

/

/

/

/

/

/

Read More

And More