Η Ρούλα στο “Big Brother” !

Τελικά η γερμανική διοίκηση του Alpha “ψήφισε” εσωκαναλικό πρόσωπο για την παρουσίαση του “Big Brother” ! Μπορεί όλες αυτές τις ημέρες διάφορα πρόσωπα να ακουγόντουσαν πως θα βρεθούν στο τιμόνι του ριάλιτι, όμως, κανείς δεν τα κατάφερε να περάσει τα …κρας – τεστ και να επιλεγεί απο τους ανθρώπους της Κάντζας.

Ετσι, λοιπόν, ο …κλήρος έπεσε στην Ρούλα Κορομηλά ! Ναι, η Ρούλα είναι η οικοδέσποινα του “Μεγάλου Αδελφού” ,γεγονός που επιβεβαιώνεται και μέσα απο την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού που πριν απο λίγο έφτασε στα χέρια μας :

“Η Ρούλα Κορομηλά θα βρίσκεται κοντά στους «ενοίκους» του σπιτιού του «Big Brother», θα μοιράζεται τις δυσκολίες, τις χαρές, τα δάκρυα και τα γέλια τους και θα είναι ο συνδετικός κρίκο ς μεταξύ των παικτών και του τηλεοπτικού κοινού», λέει η ανακοίνωση.

Οσο για το τι δήλωσε η ίδια η Ρούλα ; “Ανυπομονώ να ξεκινήσει το project και να αποκαλύψω στους τηλεθεατές τις εκπλήξεις που περιμένουν τους τελικούς 14 παίκτες στο σπίτι του ‘Big Brother», δήλωσε η παρουσιάστρια που φέτος τον χειμώνα θα έχει ένα πολύ φορτωμένο πρόγραμμα καθώς από Γενάρη θα ξεκινήσει και το «Greek Idol».

Read More

And More