Kim Kardashian: Μας δίνει μια ακόμη “κλεφτή” ματιά από τη μονάκριβή κόρη της στο instagram!

H Kim είναι και πάλι σε φόρμα (στη δική της φόρμα anyway, αλλά ποιοι είμαστε εμείς να κρίνουμε τις καμπύλες της) και έτοιμη να επσιτρέψει στην μπροστά από την κάμερα και τα φώτα των φωτογράφων ζωή της. Όσο όμως και αν… πολλές φορές μας κάνει να αισθανόμαστε πως αποζητά μανιωδώς τη δημοσιότητα, είναι και κάποιες στιγμές με τη μικρή της κόρη που απλά προκαλούν ένα όμορφο χαμόγελο.

Όπως αυτή η φωτογραφία που ανέβασε πριν λίγο στο instagram με τη μικρή North (btw, το γλυκύτατο αυτό κοριτσάκι της με τον Kanye, αποφάσισαν να το αποκαλούν Βορριά;) να κρατάει με τα χεράκια της τα δάκτυλα της μαμά της. Από τη μία μεριά… γιατί από την άλλη – σ.σ. το δεύτερο χέρι με το nude νύχι – κρατάει το δάχτυλο της καλής φίλης της Kim La la.

//
Στη φωτό δεξιά μια παλιότερη ανάρτηση με την North φασκιωμένη και εξαιρετικά χαριτωμένη!
/

Η Kim αυτές τις ημέρες έχει αναλάβει ρόλο groopie για τον λατρεμένο της σύζυγο Kanye West που βρίσκεται σε περιοδεία. Η παραπάνω φωτό είναι από μία από αυτές, με την Kim να υψώνει το μονόπετρο της στο ουρανό μετά από παράκληση του τραγουδιστή. Είπε, υψώστε το διαμάντι σας στον ουρανό! σημειώνει κάτω από τη φωτογραφία η Kim. Χμ… δεν είμαι σίγουρος βρε Kardashian ότι εννοούσε τα δαχτυλίδια!!

Read More

And More