Η Μαίρη Συντσάκη κι άλλοι διάσημοι συνάντησαν τον θρυλικό τενίστα Stan Smith!

Η adidas και το πιο original κοινό της Αθήνας, υποδέχτηκαν τον θρυλικό τενίστα Stan Smith στο πιο urban party στο κέντρο της πόλης.

Ο διάσημος Αμερικανός τενίστας που χάρισε το όνομά του στα αγαπημένα μας sneakers, βρέθηκε την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου στο six d.o.g.s. όπου fashion editors, bloggers, στυλίστες αλλά και επώνυμοι λάτρεις των Stan Smith είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από τα πιο iconic παπούτσια της adidas.

Μιχάλης Stavento, Μαίρη Συνατσάκη, Μιχάλης Σιφάκης, Φωτεινή Κορρέ αλλά και οι συνεργάτες της adidas Αλέξης Πέρρος & Γιώργος Γιαννακός φορώντας το απόλυτο λευκό sneaker, «άνοιξαν» το μεγάλο party και υποδέχθηκαν τον Stan Smith στη σκηνή.

Τους καλεσμένους καλωσόρισε ο ίδιος ο Stan Smith: “Αισθάνομαι τέλεια που βρίσκομαι εδώ μαζί σας σήμερα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους των Stan Smith sneakers, που ήρθαν να γιορτάσουν την επιστροφή του παπουτσιού αυτήν τη ξεχωριστή βραδιά. Είναι εντυπωσιακό να βλέπει κανείς πως τόσοι πολλοί fans των Stan Smith βρίσκονται στην Αθήνα”.

Ήβη Αδάμου – Μιχάλης Κουινέλης

Μαίρη Συνατσάκη

Τζένη Θεωνά

Φωτεινή Κορρέ

Μιχάλης Κουινέλης – Stan Smith – Μιχάλης Σιφάκης

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Αθήνα, ο Αμερικανός θρύλος του τένις, είχε την ευκαιρία να γνωρίσει το ιστορικό κέντρο της πόλης και να γίνει «Αθηναίος για 3 μέρες». Ο Stan Smith επισκέφθηκε το Μουσείο της Ακρόπολης, περπάτησε στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, μίλησε με κόσμο και γνώρισε τη γειτονιά του Κεραμικού και την πλατεία Αγίας Ειρήνης. Τέλος, πήρε μαζί του ένα μοναδικό δώρο με μία πινελιά από την urban αθηναική κουλτούρα. Ένα ζευγάρι Stan Smith, ζωγραφισμένο από το γνωστό καλλιτέχνη – αρχιτέκτονα “b.” για να θυμάται την επίσκεψη του στην Αθήνα.

Read More

And More