Δ. Καμπούρη: “Όποιος δεν δείξει σύντομα την αξία του, χάνει τη σειρά του”

Λίγες ημέρες πριν κάνει πρεμιέρα το LifeStyle στο Alter, η νέα του παρουσιάστρια Δέσποινα Καμπούρη, μίλησε για την εκπομπή, τα νούμερα τηλεθέασης και την επιτυχία.

“Στόχος είναι να διατηρήσουμε την ποιότητα των θεμάτων, να δώσουμε έναν αέρα ανανέωσης και να μεταφέρουμε στον κόσμο ένα αισιόδοξο μήνυμα”, είπε η νεοφώτιστη παρουσιάστρια στη συνέντευξή της στην εφημερίδα Real News.

Σε ερώτηση αν θα καταφέρει να βελτιώσει τα νούμερα της εκπομπής η Δέσποινα απαντά: “Η τηλεθέαση είναι κάτι που εξαρτάται από πολλές παραμέτρους, όπως ο ανταγωνισμός, η ώρα και η μέρα προβολής. Σίγουρα και η επιλογή του παρουσιαστή παίζει σημαντικό ρόλο, γι’ αυτό και στο ποσοστό που μου αναλογεί, θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ”.

Πόσο τη φοβίζει ο ανταγωνισμός του prime time; “Θα σεβαστώ και θα αντιμετωπίσω με τον ίδιο ακριβώς τρόπο ένα σίριαλ υπερπαραγωγή, το comeback του Γρηγόρη, τα ξενόφερτα projects μαγειρικής ή τις ταινίες που θα προβληθούν απέναντι μας”, λέει η Δέσποινα.

“Όλοι προσαρμοζόμαστε στα καινούρια δεδομένα, δεν έχουμε άλλη επιλογή. Τελείωσαν τα χρυσά συμβόλαια-με ελάχιστες εξαιρέσεις, έπεσαν οι μισθοί σχεδόν κατά το ήμισυ και μίκρυναν οι παραγωγές. Σίγουρα δεν δίνονται οι ίδιες ευκαιρίες που δίνονταν τα προηγούμενα χρόνια και όποιος δεν δείξει σύντομα την αξία του- δυστυχώς χάνει τη σειρά του”, υποστηρίζει η παρουσιάστρια ωστόσο δε φαίνεται διατεθειμένη να κάνει εκπτώσεις στην ποιότητα αφού διευκρινίζει πως “ακόμη κι αν δεν έρθουν τα υψηλά νούμερα, δεν θα ξεκατινιαστούμε για να θεωρηθούμε πετυχημένοι”

‘Οσο για τον αν θα ρωτούσε την Ελένη Μενεγάκη για το Ματέο δηλώνει πως αν και τιμά και σέβεται το off the record αλλά από την άλλη ένας δημοσιογράφος οφείλει να ρωτά για οτιδήποτε απασχολεί την επικαιρότητα -πάντα με σεβασμό και διακριτικότητα.

Read More

And More