Οι “Κηπουροί” του Mega στο TLIFE!

Οι τρεις κηπουροί του Mega είναι έτοιμοι να παρουσιάσουν τη νέα εκπομπή του καναλιού και αποκαλύπτουν στο TLIFE τι θα δούμε τη φετινή σεζόν. Ο Μάκης Τσόκας, ο Γιάννης Παναγιωτόπουλος και ο Σωτήρης Βρεττός έρχονται τον Οκτώβρη για να κάνουν το makeover του κήπου σου!

Οι ίδιοι δηλώνουν πολύ ενθουσιασμένοι που τη φετινή σεζόν θα συμμετέχουν στην εκπομπή “Κηπουροί του Mega” και λένε πως τους αρέσει πολύ που έχουν καταφέρει να κάνουν την αγάπη τους για τη δουλειά, εκπομπή. “Αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της δουλειάς, περνούσε από το μυαλό μας το ενδεχόμενο να μεταφέρουμε την καθημερινή επαφή μας με τη φύση, αλλά και το χιούμορ που βγάζουμε δουλεύοντας όλοι μαζί, στον τηλεοπτικό φακό. Έτσι, απλά και τυχαία λοιπόν, εκφράσαμε την ιδέα μας και τελικά υλοποιήθηκε”, λένε χαρακτηριστικά.
Οι τρεις “Κηπουροί” του Mega αναμένεται πέρα από από την παρουσίαση της εκπομπής, να μελετούν το πεδίο δράσης τους, να σχεδιάζουν τις κινήσεις τους, να σκάβουν, να φυτεύουν, να διακοσμούν… και γενικά να πρασινίζουν τα πάντα μεταφέροντας συνεχώς γνώση και χρηστικές πληροφορίες στους τηλεθεατές ώστε να γίνουν οι καλύτεροι κηπουροί!

Πώς γνωρίστηκαν όμως οι “Κηπουροί” του Mega;
Η φιλία τους φαίνεται πως κρατά από τα φοιτητικά τους χρόνια, καθώς και οι τρεις σπούδασαν μαζί στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. “Και οι τρείς είμαστε απόφοιτοι του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εκεί γνωριστήκαμε και γίναμε φίλοι άλλωστε. Ως φοιτητές, αφού περάσαμε απο αρκετές δουλειές, συνειδητοποιήσαμε ότι η κηπουρική μας αρέσει πολύ. Μυηθήκαμε αρχικά στην κηπουρική ερασιτεχνικά και έπειτα αρχίσαμε να αναλαμβάνουμε τις πρώτες μας δουλειές. Μέσα απο τις σπουδές και απο την εμπειρία που αποκτούσαμε, καταλάβαμε ότι θέλουμε να προχωρήσουμε ακόμη πιο πέρα. Έτσι, δημιουργήσαμε εταιρεία έργων πρασίνου”, δηλώνουν χαρακτηριστικά.
Όσον αφορά τα μελλοντικά τους σχέδια για την τηλεόραση, οι ίδιοι αποκαλύπτουν πως θέλουν ν’ ασχοληθούν αποκλειστικά με τους “Κηπουρούς”, ενώ θα συνεχίσουν να φτιάχνουν τους κήπους εντός και εκτός οθόνης!
Παράλληλα, ο Γιάννης, ο Σωτήρης και ο Μάκης μιλάνε και για τις αντιδράσεις του κόσμου, όταν τους αλλάξουν τον κήπο. “Πραγματικά είναι εντυπωσιακό το πόσο μεγάλη χαρά παίρνουν και η επιβράβευση για εμάς είναι τεράστια μέσα από τη δική τους ικανοποίηση”, αναφέρουν.

Ποιοι είναι οι τρεις “Κηπουροί” του Mega;
Κηπουρός Νο1: Γιάννης Παναγιωτόπουλος
Ηλικία: 32 χρόνων
Σπουδές: Απόφοιτος Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
Αγαπημένο φυτό: Το Άτσερ γιατι του θυμίζει τις αλλαγές της εποχής
Εμπειρία: Έχει εργαστεί ως Γεωπόνος-Εργοδηγός σε εργασίες κατασκευής κήπων & εγκατάστασης αρδευτικών δικτύων πρασίνου
Κηπουρός Νο2: Σωτήρης Βρεττός
Ηλικία: 29 χρόνων
Σπουδές: Απόφοιτος Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
Αγαπημένο φυτό :Η Γαλλική λεβάντα γιατί του αρέσει το σχήμα του άνθους της αλλά και το φοβερό της άρωμα.
Εμπειρία: Έχει συμμετάσχει σε σεμινάριο Αρχιτεκτονικής Τοπίου στην Ιταλία και άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.

Κηπουρός Νο3: Μάκης Τσόκας
Ηλικία: 30 χρόνων
Σπουδές: Απόφοιτος Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
Αγαπημένο φυτό: Η ελιά! Πάντα τον μάγευε γιατί, ενώ δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις, η ιστορία και η ομορφιά της είναι εντυπωσιακές!
Εμπειρία: Έχει εργαστεί ως Γεωπόνος-Εργοδηγός σε εργασίες κατασκευής κήπων & εγκατάστασης αρδευτικών δικτύων πρασίνου
Δες φωτογραφίες από τους κήπους που έχουν μεταμορφώσει οι τρεις “Κηπουροί” του Mega:

Read More

And More