Εύη Φραγκάκη: Και όμως δεν συζητά με το Epsilon!

Φήμες, φήμες, φήμες… Αυτό το καιρό – κυρίως αυτό το καιρό που τα πάντα έχουν “παγώσει” και πραγματικά δεν γίνεται τίποτα – ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια!

Το τι λέγεται, το τι ακούγεται και το τι διαρρέεται προς τα Μέσα, άλλο να σου το λέω και άλλο να το ζεις καθημερινά… Τα τηλεοπτικά σενάρια που σχεδιάζονται και καταστρώνονται με μαεστρία από κάποιους είναι τόσα που τύφλα να ΄χουν τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας του Hollywood.

Ετσι, ιδιαίτερος ντόρος έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες με την είδηση που… κόβει βόλτα στο διαδύκτιο και θέλει την Εύη Φραγκάκη να βρίσκεται σε συνεχείς συζητήσεις και επαφές με το Epsilon.

Και για την ακρίβεια; Οι του E λέει την έχουν προσεγγίσει και συζητούν μαζί της προκειμένου να αναλάβει από Οκτώβρη την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του καναλιού.

Δεν μπορώ να πω, ίσως και να ήταν η συγκεκριμένη μία χαρά ιδέα, μόνο που σύμφωνα με το δικό μου ταπεινό ρεπορτάζ, η δημοσιογράφος δεν έχει δεχτεί κάποια πρόταση συνεργασίας από το κανάλι του Περιστερίου και όχι δεν βρίσκεται σε συζητήσεις μαζί τους.

Τουλάχιστον για την ώρα…

Read More

And More