Η πρώτη συνέντευξη της Τάμτα μετά το χωρισμό της!

Η Τάμτα σήμερα το πρωί ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού , ”Μες την καλή χαρά και μίλησε για το νέο της επαγγελματικό βήμα, μιας και θα συμμετάσχει σε ένα θεατρικό μιούζικαλ που φέρει την υπογραφή του Γιώργου Καπουτζίδη. Επίσης κατά τη διάρκεια τη συζήτησης η Σίσσυ Χρηστίδου παρατήρησε δύο νέα τατουάζ της διάσημης τραγουδίστριας και η Τάμτα αποκάλυψε τι σημαίνουν…

”Πριν από 10 μέρες πήρα αυτή την απόφαση, χαίρομαι πάρα πολύ αν και λίγο με αγχώνει. Είναι λίγος ο χρόνος ΄μέχρι την πρεμιέρα και αυτό είναι που με αγχώνει. Μπορεί να έχω μάθει καλά τα ελληνικά αλλά έχω κάποιες δυσκολίες. Το Rent είναι ένα μιούζικαλ που θα παιχτεί φέτος για δεύτερη χρονιά στη σφεντόνα. Ευτυχώς με βοηθούν τα περσινά παιδιά και χαίρομαι πάρα πολύ, γιατί έλεγα ωχ είμαι καινούρια, αλλά ευτυχώς είναι καταπληκτικά τα παιδιά”, είπε.

Μαζί της θα είναι η Άντα Λιβιτσάνου, ο Στέργιος με την Αντιγόνη Ψυχράμη από το Greek Idol, ο ηθοποιός Πάνος Μουζουράκης και ο τραγουδιστής Ησαΐας Ματιάμπα, με τον οποίο η Τάμτα έχει κάνει και ένα ντουέτο στα Mad Music Awards με τίτλο ”Egoista”.

Όσον αφορά το νέο της τατουάζ η Τάμτα αποκάλυψε ότι το έκανε πρόσφατα και συγκεκριμένα τον περασμένο Ιούνιο. Το τατουάζ το χτύπησε στην άκρη της παλάμης, το οποίο γράφει ”Make a change”. H δημοφιλής τραγουδίστρια έχει ακάμη ένα στο δείκτη της, το οποίο γράφει ”Beat it”. Και τα δύο τατουάζ τα έκει κάνει προς τιμήν του Michael Jackson, αφού είναι μεγάλη θαυμάστρια του.

Read More

And More