Φώναξε το όνομα του φίλου της κόρης της στο sex και τη δολοφόνησε!

Το ζευγάρι γνωρίστηκε παίζοντας poker στο διαδίκτυο. Ο Gary Higgs 44, έκανε έρωτα με τη φίλη του, Joanne Kitchen 41, κι εκείνη φώναξε: “Πιο δυνατά Chris!” , το όνομα ανήκει στο φίλο της κόρης της.

Ο σύντροφός της τότε θολωμένος, κατέβηκε στην κουζίνα, άρπαξε ένα μαχαίρι και της το κάρφωσε μία φορά στην πλάτη και μία στο στήθος. Η γυναίκα ήταν μητέρα δύο παιδιών. Αφού υπέφερε από τις πληγές, ο άντρας την αποτελείωσε με το καλώδιο του ηλεκτρικού ρολογιού.

Όταν έφτασε η αστυνομία, ο δολοφόνος είπε: “Δεν ξέρω τι σκεφτόμουν, άρπαξα το μαχαίρι κι ανέβηκα στην κρεβατοκάμαρα. Ήμουν πολύ θυμωμένος.

Όταν τη μαχαίρωσα, την έβλεπα να υποφέρει και ήθελα να της πάρω τον πόνο. ‘Ετσι την αποτελείωσα με το καλώδιο, πνίγοντάς τη. Λυπάμαι πολύ γι’αυτό που έκανα.”

Τώρα φυσικά βρίσκεται στη φυλακή και η ποινή του είναι τουλάχιστον για 15 χρόνια. Το ζευγάρι είχε γνωριστεί το 2009 στο Facebook, παίζοντας poker. Είχαν αρκετές σχέσεις και όλες τελείωσαν αξιοπρεπώς.

Πρόσφατα είχαν μετακομίσει σε ένα σπίτι στο Radcliffe, κοντά στο Greater Manchester. Το έγκλημα έγινε τον Απρίλιο, μία ημέρα που η γυναίκα επέστρεψε από το σπίτι της 20χρονης κόρη της, που είχε σχέση με τον Christopher James.

Προφανώς η γυναίκα φώναξε με άλλο όνομα το σύντροφό της επειδή είχε συναντήσει την προηγούμενη μέρα, τον φίλο της κόρης της!

Read More

And More