Σ. Ρουβάς: “Η χθεσινή βραδιά ήταν μαγική!”

Ο Σάκης Ρουβάς βρέθηκε για λίγες μέρες στην Κύπρο όπου είχε την ευκαιρία να ενθουσιάσει το κοινό αλλά και να μαγευτεί και ο ίδιος από την θερμή υποδοχή. Ο τραγουδιστής έχει βρεθεί πολλές φορές στο νησί της Αφροδίτης για επαγγελματικούς λόγους αλλά και για διακοπές!

Αυτή τη φορά, βρέθηκε στην Πάφο με αφορφή την προγραμματισμένη του συναυλία στο Παφιακό γήπεδο. Ο κόσμος τον δέχθηκε με μεγάλο ενθουσιασμό και ο Σάκης φαίνεται πως απόλαυσε το χειροκρότημά τους τόσο που σήμερα έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Twitter: “H χθεσινή βραδιά ήταν μαγική. Ευχαριστώ Πάφος. Ευχαριστώ Κύπρος.”

Ο Σάκης την προηγούμενη μέρα είχε παρουσιάσει την καινούρια του συλλογή με ρούχα στην Λεμεσό ενώ λίγο πριν από τη συναυλία πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στο δημοτικό μέγαρο. Στη συνέχεια βρέθηκε στο ίδρυμα “Κιβωτός” όπου είχε την ευκαιρία να δει τα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί και να τους μοιράσει προσκλήσεις για την συναυλία που ακολούθησε.

Ωστόσο, ο pop star δεν κατάφερε λόγω των υποχρεώσεών του να ξεναγηθεί όσο θα ήθελε στο νησί, έδωσε όμως την υπόσχεση ότι θα βρεθεί σύντομα και πάλι στην Μεγαλόνησο και συγκεκριμένα στην Πάφο.

Read More

And More