Το …δακρύβρεχτο φινάλε του “Ομορφου Κόσμου” !

Τα χαρτομάντιλα είχαν σήμερα την …τιμητική τους στον “Ομορφο Κόσμο το πρωί” .Μπορεί όλοι να προσπαθούσαν κατά την διάρκεια της τελευταίας εκπομπής να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους ,όμως, κατά την διάρκεια του μεγάλου αποχαιρετισμού, δεν τα κατάφεραν .

Και κλάααααμα οι κυρίες της “Πεντάμορφης” παρέας του Μεγάλου Καναλιού. Οσο για τους κυρίους ; Με το ζόρι κρατιόντουσαν κι αυτοί να μην τα …μπήξουν ,γιατί ως γνωστόν “οι άνδρες δεν κλαίνε” .Βέβαια, τώρα που το ξανά σκέφτομαι για το χατίρι της AGB δεν θα ΄ταν καθόλου κακό.

Πως μας αποχαιρέτησε ,λοιπόν, – για να μην μείνουμε μόνο στα αναφιλητά – η πρωινή παρέα του Mega ;

Ο Νίκος Παπαδάκης είπε :
“Τελικά τώρα στο φινάλε έχω περισσότερη αγωνία απ ΄ότι είχα στην πρεμιέρα μας. Είναι χειρότερα τα πράγματα απο το ξεκίνημα. Φέτος περάσαμε μία δύσκολη χρονιά, μία χρονιά που ακούσαμε πολλά. Παρόλα αυτά εμείς καταφέραμε να κλείσουμε αυτή την χρονιά με ψηλά το κεφάλι. Χάρη στην αγάπη σας τα πήγαμε πάρα πολύ καλά ,ανεξάρτητα απο τα νούμερα της AGB και απο το …1ος, 2ος, 3ος ! Εμείς είμαστε ικανοποιημένοι γιατί κάναμε την δουλειά μας με αξιοπρέπεια και σε αυτό μας βοήθησε και το κανάλι. Ευχαριστούμε ,λοιπόν, το Mega που και μας στήριξε και μας αγάπησε…”

Η Δούκισσα Νομικού είπε :
“Αυτή η χρονιά ήταν μία χρονιά πολύ σημαντική για μένα. Ηταν μία χρονιά πολύτιμη που έμαθα πολλά. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την αγνή αγάπη σας και για την βοήθειά σας. Θέλω να ευχαριστήσω κι όλους τους ανθρώπους εκείνους που με εμπιστεύτηκαν και υπόσχομαι του χρόνου να προσπαθήσω πολύ περισσότερο σε οτιδήποτε κι αν κάνω…”

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε :
“Αυτή είναι η στιγμή που αυτός που μιλάει περισσότερο και δεν σταματάει ποτέ, δεν έχει τώρα τι να πει. Θέλω ,λοιπόν, να ευχαριστήσω το Mega που ενώ δεν μας πίστευε κανείς, το Mega μας πίστεψε. Ευχαριστώ ,όμως, κι όλους εσάς που μας εμπιστευτήκατε και μας βάλατε στα σπίτια σας. Δεν σας λέω ούτε αντίο ,ούτε γεια, γιατί δεν πιστεύω πως υπάρχει ούτε αντίο, ούτε γεια…”

Η Μαρία Αραμπατζή είπε :
“Αυτή η χρονιά ήταν μία δύσκολη ,αλλά και υπέροχη χρονιά για μένα. Ευχαριστώ όλους εσάς γι΄αυτό το όμορφο ταξίδι που έκανα όλους αυτούς τους μήνες…”

Η Κατερίνα Καινούργιου είπε :
“Ηταν ένα τεράστιο όνειρο όλο αυτό που έζησα φέτος για μένα. Ευχαριστώ όλους όσους με βοήθησαν και θέλω να ζητήσω κι ένα μεγάλο συγνώμη και για την απειρία μου, αλλά και για τα όποια λάθη μου…”

Δες το βίντεο:

Read More

And More