Η Ελεονώρα μίλησε για την υγεία της αλλά και για το άρθρο που την στεναχώρησε!

Η Ελεονώρα Μελέτη επέστρεψε σήμερα το πρωί στα τηλεοπτικά της καθήκοντα έπειτα από μία χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε και την ανάγκασε να λείψει από το πλατό της “Πρωινής μελέτης”. Η όμορφη παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους τηλεθεατές της το πρόβλημα υγείας της.

Έκανα μια ανοικτή επέμβαση, μια καισαρική τομή, για να βγάλω ένα ινομύωμα το οποίο ήταν μεγάλο και έπρεπε να το βγάλω… εξάντλησα όλα τα χρονικά περιθώρια που μου έδωσε ο γιατρός… Τελικά, βγάλαμε 5 τέτοια πράγματα“, περιέγραψε η παρουσιάστρια. Κεφάτη και χαρούμενη, όπως πάντα, εμφανίστηκε σήμερα με τους συνεργάτες της να την υποδέχονται με ένα τεράστιο χαμόγελο.

Ωστόσο υπήρξε και κάτι που την στεναχώρησε. Μέσα στο σαββατοκύριακο η ηλεκτρονική σελίδα γνωστής εφημερίδας δημοσίευσε την είδηση ότι η Ελεονώρα μία μέρα μετά το χειρουργείο που έκανε βρέθηκε να διασκεδάζει στο μαγαζί που τραγουδάει ο Γιώργος Μαζωνάκης μαζί με τον αγαπημένο της Γιάννη. Το εντυπωσιακό είναι ότι η παρουσιάστρια εκτός από το ότι ήταν εκείνες τις ώρες στο νοσοκομείο δεν έχει πάει καθόλου φέτος στον Βοτανικό.

Η ίδια μέσα από την εκπομπή της δήλωσε τρομερά δυσαρεστημένη με το άρθρο της ηλεκτρονικής σελίδας και μάλιστα αρνητικά εντυπωσιασμένη από το ότι κανείς δεν ανέλαβε την ευθύνη. Σε επικοινωνία που είχε με τον αρχισυντάκτη τους της είπε ότι το άρθρο ήταν υπογεγραμμένο με ψευδώνυμο οπότε η Ελεονώρα θα κινηθεί πλέον νομικά για να βρει το δίκιο της καθώς έκανε λόγο για “φτηνό, αισχρό χτύπημα κάτω από την μέση.”

Φυσικά η ηλεκτρονική σελίδα της εφημερίδας επανόρθωσε για το λάθος της δικαιολογώντας το ως μεγάλη αγάπη προς το πρόσωπο της παρουσιάστριας! “Φαίνεται ότι οι συντάκτες μας έχουν μία ιδιαίτερη αγάπη προς την Ελεονώρα Μελέτη, που νομίζουν ότι την βλέπουν συνεχώς μπροστά τους…… Εμείς της ευχόμαστε περαστικά και συγνώμη!”, έγραψαν χαρακτηριστικά σε νέο άρθρο με τίτλο “Κάναμε λάθος! Η Ελεονώρα δεν πήγε μπουζούκια!”

Δες το βίντεο:

Read More

And More