Ρ. Κορομηλά: “Εμένα να μου κατεβάσουν την ψυχολογία;”

Η Ρούλα επέλεξε το Σάββατο μέσα από την ραδιοφωνική της εκπομπή να αναφερθεί σε όσους σχολίασαν τα λεγόμενά της για τον έρωτα από την Νέα Υόρκη. Οι συνεργάτες της την τσίγκλισαν ακόμα περισότερο μιλώντας για φαιδρότητα σε όσα γράφονται και έκαναν λόγο για ανθρώπους που θέλουν να κατεβάσουν την ψυχολογία της.

“Βρήκες άνθρωπο! Εμένα; Εμένα θα μου κατεβάσουν την ψυχολογία;”, σχολίασε η ίδια. Άλλωστε ο έρωτας δεν κρύβεται και μάλιστα όταν σε κάνει ευτυχισμένη! Η καταξιωμένη παρουσιάστρια είναι ανανεωμένη αλλά και πιο λαμπερή από ποτέ αφού κάτι έχει αλλάξει στην ζωή της…”Είμαι χαλαρή, ήρεμη, ευτυχής, χαρούμενη και προσγειωμένη”, είχε αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξή της αναφερόμενη στον νέο της σύντροφο.

“Δεν είναι ωραίο ρε φίλε. Άμα θες να το βάλεις, να το βάλεις ατόφιο. Άμα το απομονώσεις και το κάνεις όπως εσύ το έχεις εκλάβει…” αναφέρει στη συνέχεια η ξανθιά παρουσιάστρια. “Το να μιλάς πολύ για κάποια πράγματα είναι πολυτέλεια. Δεν χρειάζεται να μιλάς, μιλάνε οι ειδικοί“, τόνισε για όσους παρερμήνευσαν τα λεγόμενά της. Μετά το δυναμικό comeback της στην τηλεόραση, δεν είναι η πρώτη φορά που δέχεται πικρόχολα σχόλια.

Η Ρούλα ξεκαθάρισε πως δεν απαντά σε παρερμηνευτές και εμπαθείς, παρά μόνο σε όσους έχουν χιούμορ και όσους είναι φίλοι της. “Όταν η κατάσταση ξεπερνά το μέτρο, εκεί νομίζω ως πολίτης νόμιμος πως υπάρχουν κάποιοι ειδικοί που μπορούν να τα πουν καλύτερα“, είπε χαρακτηριστικά.

Φαίνεται πως ο μόνος τρόπος με τον οποίο μπορεί η παρουσιάστρια του Alpha να υπερασπίζεται πλέον τον εαυτό της είναι η νομική οδός!

Read More

And More