Τι γίνεται με το “Πρωινό ΑΝΤ1” ;

Φήμες, φήμες, φήμες… Οσο… φουντώνει ο υδράργυρος, τόσο φουντώνουν και οι φήμες που έχουν να κάνουν με την συνέχιση ή μη του “Πρωινού ΑΝΤ1” στους δέκτες μας και κατά την διάρκεια των θερινών μηνών. Οπως σας έχω γράψει εδώ και καιρό, οι προθέσεις των Αντεννικών είναι να εξακολουθήσουν να έχουν στο πρόγραμμά τους το ενημερωτικό σκέλος του πρωινού τους και κατά την διάρκεια του καλοκαιριού.

Οι υπεύθυνοι του καναλιού του Αμαρουσίου έχουν σκοπό να κάνουν τα πάντα έτσι ώστε να τα καταφέρουν και το “Πρωινό ΑΝΤ1” να μην κατεβάσει ρολά στα τέλη Ιουνίου, αρχές Ιουλίου που θα πάει διακοπές όλη η πρωινή, καθημερινή του ζώνη. Βλέπετε, οι εξελίξεις στο πολιτικο-οικονομικό επίπεδο είναι τόσο σημαντικές, που σαφέστατα και θέλουν να τις παρακολουθήσουν όλο το καλοκαίρι.

Ετσι, παρά την οικονομική κρίση που τους έχει βάλει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι, θέλουν να καταφέρουν να κρατήσουν ζωντανή και τον Ιούλιο, αλλά και τον Αύγουστο την καθημερινή, ενημερωτική τους ζώνη. Παρόλα αυτά, όποιος ισχυρίζεται αυτή την στιγμή με αυτά που γράφει ή λέει στα Μέσα πως ξέρει με σιγουριά ότι το “Πρωινό ΑΝΤ1” θα βρίσκεται όλο το καλοκαίρι στους δέκτες μας, σαφέστατα και ψεύδεται.

Οπως μου είπαν χαρακτηριστικά από το κανάλι, κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει το τι ακριβώς μέλλει γενέσθαι πριν τις βουλευτικές εκλογές της 17ης Ιουνίου, από τις οποίες ως γνωστόν θα κριθούν πολλά !

Αποτέλεσμα; Δεν υπάρχει περίπτωση να έχουμε μα σαφήνεια νεότερα, πριν από τα τέλη του μήνα. Παρόλα αυτά, αν έχουμε όντως θερινό πρωινό, θα είναι φέτος (όπως ήδη σας προανέφερα…) καθαρά ενημερωτικού χαρακτήρα και όχι infotainment ενώ στο τιμόνι του δεν αποκλείεται να καθίσουν οι δύο στενοί συνεργάτες του Γιώργου Παπαδάκη, Ντόρα Κουτροκόη και Ντίνος Σιωμόπουλος.

Read More

And More