Δήμητρα Ματσούκα: Καλοκαιρινές βόλτες με την μητέρα της στη Ρόδο!

Το φετινό καλοκαίρι της ανήκει και η Δήμητρα Ματσούκα φρόντισε να το περάσει κοντά στα αγαπημένα της πρόσωπα, την αδελφή της Μαρία και την μητέρα της Ελένη.

Αν και πολλές φορές άφησε την Αθήνα για να βρεθεί στην Επίδαυρο και τις εντυπωσιακές πρεμιέρες μεγάλων ελληνικών παραστάσεων, η όμορφη Δήμητρα πέρασε μεγάλο μέρος του Ιουλίου στην πρωτεύουσα, αφού βοηθούσε και την αδελφή της Μαρία στις ετοιμασίες του γάμου. Το μυστήριο έγινε στις 17 Ιουλίου και η Δήμητρα καμάρωσε συγκινημένη την αδελφή της νυφούλα στο πλευρό του Θέμη Γιαννιτσά (δες εδώ φωτογραφίες)!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Dimitra Matsouka (@dimitra_matsouka_official) στις

Και τώρα που η Μαρία είναι στο ταξίδι του μέλιτος, η Δήμητρα έφυγε για το νησί των Ιπποτών. Στην όμορφη Ρόδο συνάντησε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα -όπως τον Πέτρο Φιλιππίδη- έκανε τις βόλτες της στα σοκάκια του νησιού, αλλά και τις καλοκαιρινές βουτιές της.

——no filter#not. #byne

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Dimitra Matsouka (@dimitra_matsouka_official) στις

Και φυσικά είχε και την καλύτερη παρέα, αφού κοντά της ήταν και η μητέρα της Ελένη, που την συνόδευσε στο μεγάλο party για τα γενέθλια του Αντώνη Καμπουράκη (ιδιοκτήτη γνωστού ξενοδοχείου στο νησί).

Δες φωτογραφίες από το φετινό της καλοκαίρι:

Κούκλα στο μεγάλο πάρτυ του Αντώνη Καμπουράκη

Με τον Αντώνη Καμπουράκη

Με τον Πέτρο Φιλιππίδη

Βόλτες στο νησί των Ιπποτών…




Read More

And More