Ρούλα VS Ευγενίας ! Ποια θα κερδίσει απόψε την μάχη των εντυπώσεων ,αλλά και της τηλεθέασης ;

Αρχισαν για τα καλά τα όργανα της …τηλε-αντιπαράθεσης ή μάλλον για να ακριβοογώ αρχίζουν το βράδυ στις 9.00 ! Δύο από τα πλέον πολυσυζητημένα και πολύ αναμενόμενα προγράμματα της φετινής τηλεοπτικής χρονιάς , δύο προγράμματα για τα οποία έχουν χυθεί τόνοι μελάνης και έχουν σπαταληθεί ατελείωτες ώρες τηλεοπτικού προγράμματος , σήμερα κάνουν πρεμιέρα.

Ο λόγος ; Ο λόγος για το γνωστό σε όλους μας “Big Brother” το οποίο επιστρέφει στους δέκτες μας μετά από δέκα χρόνια εντελώς ανανεωμένο μέσα από τον Alpha, αλλά και για το εντελώς καινούργιο “Master Chef” του Mega !

Ο …ριαλιτο-εγκλεισμός τα βάζει με τα …ρεπανάκια και το θέμα είναι ποιο από τα δύο προγράμματα θα είναι εκείνο που θα τα καταφέρει να ανοίξει την όρεξη των τηλεθεατών και θα κερδίσει την μάχη της τηλεθέασης !

Με άλλα λόγια ; Μία παλιά και σταθερή τηλεοπτική αξία , έρχεται να αντιμετωπίσει μία νέα και φρέσκια μεν τηλεοπτική παρουσία από την μία πλευρά και απο την άλλη ; Μία νέα τηλεοπτική παρουσία, τρελά …αμφισβητούμενη !

Ρούλα Κορομηλά VS Ευγενία Μανωλίδου και Ευγενία Μανωλίδου VS Ρούλα Κορομηλά … Ποια από τις δύο θα κερδίσει απόψε τις εντυπώσεις και ποια απο τις δύο θα έχει κερδίσει αύριο το πρωί το στοίχημα της τηλεθέασης ;

Το βράδυ εννοείται πως θα τα ξανά πούμε με περισσότερο τηλε-κους κους για τις δύο πρεμιέρες ,σχόλια και κριτική !

Read More

And More