Δ. Αλεξάνδρου:” Mε την Ελισάβετ υπήρξε ένα φλέρτ, αλλά ποτέ σχέση!”

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου που τον τελευταίο καιρό έχει τραβήξει όλα τα βλέματα πάνω του, ως το πιο hot μοντέλο της πόλης… μίλησε στο περιοδικό LIKE για την αποφάση του να γίνει μόντελο, για τον πνευματικό του και ξεκαθάρισε τα πάντα για την προσωπική του ζωή!

Γιατί επέλεξες να γίνεις μοντέλο;

Δούλευα ως ηλεκτρολόγος, αλλά για κάποιο λόγο έπρεπε να την αφήσω αυτή τη δουλειά. Σε εκείνη τη φάση ήρθε μια πρόταση από έναν φωτογράφο- ήταν για μένα σαν δοκιμή, μου άρεσε και το ακολούθησα.

Δεν είναι εύκολο να ποζάρεις και να βγάζεις λεφτά;

Όχι βέβαια. Αυτή η δουλειά έχει μεγάλες δυσκολίες, έχει ευθύνη, θέλει θυσίες, έχει πολλή μοναξιά. ‘Όταν διαλέγεις αυτό το επάγγελμα, επιλέγεις συγχρόνως τη μοναξιά σου. Παντού είμαι μόνος. Γι΄ αυτό σου λέω, δεν είναι τόσο ωραίο όσο ακούγεται.

Όποια κοπέλα θέλεις την έχεις;

Δεν έχει σημασία αν έχω η όχι όποια κοπέλα θέλω. Το πρόβλημα είναι ότι οι γυναίκες είτε του χώρου, είτε εκτός χώρου, έχουν τις ίδιες ανασφάλειες. Σου λέει: “ Εσύ πας στο εξωτερικό, ανακατεύεσαι με τόσες γυναίκες, πως γίνεται να θέλεις εμένα.” Αυτή η καθημερινή απολογία είναι μεν διασκεδαστική, αλλά πολλές φορές γίνεται κουραστική. Είναι δύσκολο να έχεις κοπέλα όταν κάνεις αυτή τη δουλειά.

Πόσο πιστός είσαι;

Έχω υπάρξει σε σχέση που δεν ήμουν πιστός και το ομολόγησα, αλλά έχω υπάρξει σε σχέσεις που ήμουν πιστός, άλλα έπρεπε να απολογούμαι γιατί δεν πίστευαν ότι ήμουν.

Ποια είναι η ιδανική γυναίκα για σένα;

Αυτή που θα με κρατάει ήρεμο. Πριν από ένα μήνα, θα σου έλεγα ψηλή, μελαχρινή, αθλητική και να είναι κοντά στο στιλ μου, αλλά μόνο αυτά δεν μπορούν να σε κρατήσουν σε μια σχέση και να σου προσφέρουν την ηρεμία που αποζητάς, δεν έχει νόημα.

Με την Ελισάβετ Σπανού έχεις σχέση;

Δεν είμαι με την Ελισάβετ Σπανού, δεν είχαμε ποτέ σχέση.

Δηλαδή απλώς γνωριστήκατε στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ;

Ουσιαστικά ναι. Θα μπορούσε να ξεκινήσει κάτι, άλλα έμεινε στο πλαίσιο του φλερτ. Δεν έφτασε ποτέ στο σημείο ώστε να χρεωθεί σχέση.

Ποιου ανθρώπου την κρίση φοβάσαι;

Φοβάμαι τα λόγια του πνευματικού μου. Νιώθω μια ντροπή απέναντι του. Τον ακούω με θαυμασμό και περιμένω την κρίση του κάθε φορά.

Από πότε άρχισες να έχεις πνευματικό;

Πάντα είχα πνευματικό. Τον τελευταίο χρόνο έχω τον πατέρα Ιωάννη στο Άγιο Όρος και πηγαίνω όσο πιο συχνά μπορώ. Θέλω το προσωπικό μου επίπεδο να είναι στο πλαίσιο και στα πρότυπα που έχω καθορίσει εγώ στο μυαλό μου. Εκείνος με βοηθάει σε αυτό το κομμάτι!

Read More

And More