Μ. Κορινθίου: ”Αν χώριζα θα έκλεινα το στόμα μου και δεν θα έλεγα τίποτα!”

H γνωστή ηθοποιός, Μαρία Κορινθίου, που αυτόν τον χειμώνα θα υποδύεται μια στριπτιζέζ σε κυπριακό κανάλι, μιλά για τα κατά καιρούς δημοσιεύματα που αναφέρονται στη σχέση της με τον σύζυγό της, Γιάννη Αϊβάζη, τις συμβουλές που της δίνει εκείνος και τις θυσίες που έχει κάνει για την οικογένειά της.

Σχετικά με τις αντιδράσεις της απέναντι στα δημοσιεύματα που αναφέρονται στην ίδια και τον Γιάννη
”Άλλες φορές με εξοργίζουν, άλλες φορές δεν δίνω μεγάλη σημασία, άλλες φορές με στενοχωρούν. Εξαρτάται πόσο επιμένουν και σε τι ψυχολογική κατάσταση βρίσκομαι… Υπήρξε δημοσίευμα που με εξόργισε πραγματικά, το ότι επί τρεις μήνες επέμεναν ότι εγώ και ο Γιάννης χωρίζουμε. Έβγαινα να το διαψεύσω, αλλά συνέχιζαν να γράφουν τα ίδια. Αν ίσχυε κάτι τέτοιο, θα έκλεινα το στόμα μου και δεν θα έλεγα τίποτα. Με ενόχλησε όμως αυτή η επιμονή σε κάτι που δεν ισχύει και η αρνητική ενέργεια και τα πικρόχολα σχόλια”, δήλωσε σε συνέντευξή της στο “Radar”.

Οι θυσίες της για την οικογένειά της
”Ορισμένα είναι αυθόρμητα, δεν τα θεωρώ θυσίες. Η οικογένειά μου είναι πια η πρώτη μου προτεραιότητα. Ήταν η σημαντικότερη απόφαση της ζωής μου. Όταν το αποφασίσαμε, ήξερα ότι θα έπρεπε να είναι η πρώτη μου προτεραιότητα.”

Σχετικά με το αν συμβουλεύεται τον σύζυγό της πριν πάρει κάποια απόφαση
”Σαφέστατα, αλλά είμαστε και οι δύο άνθρωποι που την τελική απόφαση την παίρνουμε βάσει ατομικών κριτηρίων.”

Read More

And More