Μαρία Έλενα Κυριάκου: Το γλυκό μήνυμα υποστήριξης από τον μικρό γιο της νικήτριας του The Voice

Η πρώτη φωνή της Ελλάδας είναι από την Παρασκευή το βράδυ γεγονός και το διαδίκτυο έχει πάρει φωτιά. Η Κύπρια Μαρία Έλενα Κυριακού κατάφερε να πείσει την Ελλάδα πως αξίζει να στεφτεί νικήτρια του The Voice. Η ανταπόκριση στην πατρίδα της ήταν εντυπωσιακή, αλλά και τα social media εχτές γέμισαν με μηνύματα υποστήριξης και ενθουσιασμού στο πρόσωπο της μανούλας από την Κύπρο. Συγκινητική είναι φυσικά και η φωτογραφία του μικρού της γιου με το σήμα της νίκης για τη μαμά του που διαγωνιζόταν για την πρώτη θέση.

Η Μαρία Έλενα είναι μητέρα τριών παιδιών και όπως ανέφερε και η coach της Δέσποινα Βανδή “πέρα από τη φωνή, συμβολίζει το κορίτσι, τη γυναίκα που δε σταμάτησε ποτέ να ακολουθεί το όνειρό της”

“Έχει κάνει τρία παιδιά και παρόλα αυτά, με το που της δόθηκε η ευκαιρία είπε θα ακολουθήσει αυτή τη φωνή που έχει μέσα της”. Η πάντα συνεσταλμένη και αγχωμένη Μαρία Έλενα βούρκωσε ακούγοντας τα λόγια της δημοφιλούς τραγουδίστριας. Δες το βίντεο.


Μπορεί όμως το κλίμα στο studio του The Voice να ήταν συγκινητικό, η Μαρία Έλενα όμως είχε εκτός από όλη την Κύπρο – και όπως αποδείχτηκε και όλη την Ελλάδα – στο πλευρό της και την οικογένειά της.

Ένα από τους γιους της από την Κύπρο λοιπόν, έκανε με το χέρι του το σήμα της νίκης για την αγαπημένη του μητέρα, στέλντοντας έτσι μήνυμα συμπαράστασης για τον τελικό.

Read More

And More