Ο Δ. Ουγγαρέζος μίλησε για το τηλεοπτικό του μέλλον: “Είναι όλα ρευστά”! Τι αποκάλυψε για το νέο πρωινό του Mega;

Οι τηλεοπτικές κυβερνήσεις πέφτουνε, μα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μένει! Ετσι, μπορεί ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού να αποτελούν παρελθόν για το Mega και για την πρωινή του ζώνη ,όμως, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος παραμένει κανονικά στο κανάλι και συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία του. Αλλωστε, για όσους δεν θυμούνται ο Δημήτρης πέρσι είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με το Mega!

Παρόλα αυτά, επειδή οι καιροί είναι και δύσκολοι, αλλά και πονηροί κανείς δεν μπορεί να κάνει προβλέψεις στην tv από τώρα για το τι μπορεί να του επιφυλλάσει το τηλεοπτικό του μέλλον από τον Οκτώβρη και μετά. Αυτός ήταν και ο λόγος που ο Δημήτρης βγήκε σήμερα και μίλησε στο “Μελέτησέ το” και ήταν ιδιαίτερος προσεκτικός σε ότι είπε, ενώ δεν δίστασε να διευκρινήσει πως στην τηλεόραση πάντα τα πράγματα είναι ρευστά!

Επίσης, ο παρουσιαστής κλήθηκε να αποκαλύψει το τι γνωρίζει για το brand-new πρωινό που στήνει το Mega, όπως επίσης ρωτήθηκε και το αν ισχύει η φημολογία που πάει κι έρχεται και θέλει τον Κρατερό Κατσούλη και την Κατερίνα Καραβάτου να αναλαμβάνουν τα ηνία της νέας εκπομπής.

Βέβαια, αυτό το σενάριο περί Κρατερού και Κατερίνας σου το έχω διαψεύσει κι εγώ από την περασμένη εβδομάδα, μιας και σύμφωνα με τις αποκλειστικές μου πληροφορίες το κανάλι θέλει την πρωινή εκπομπή του να την αναλάβει παρουσιάστρια, σαν το παλιό, καλό καιρό και όχι δίδυμο παρουσιαστών και δη ζευγάρι.

Τι είπε ο Δημήτρης στην Ελεονώρα;

“Σε αυτή τη δουλειά και το ξέρεις και εσύ είναι όλα ρευστά και ότι όσο πιο σίγουρα φαίνονται τα πράγματα, τίποτα δεν είναι, ειδικά αυτές τις εποχές. Να σου θυμίσω που μου έλεγες τώρα για το περασμένο καλοκαίρι ότι είχε ζουμί, κανένας δεν περίμενε ότι θα έχει ζουμί το περασμένο καλοκαίρι, από τα τέλη Ιουλίου και μετά, ξεκίνησε να διαφαίνεται ότι θα έρθουν τα πάνω κάτω. Εν πάση περιπτώσει, δεν είναι κάτι σίγουρο. Το σίγουρο είναι ότι εγώ έχω συμφωνία συνεργασία με το κανάλι για άλλον έναν χρόνο. Δεν έχω συζητήσει συγκεκριμένα που θα είναι αυτό και λέω δόξα τω Θεώ που έχω δουλειά, την υπόσχεση.» είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σε σχέση με την νέα χρονιά, τα νέα σχέδια του καναλιού και την συνεργασία που έχει μαζί τους, ενώ στην ερώτηση για το αν όντως παίζει το σενάριο η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης να αναλάβουν το νέο πρωινό απάντησε:

«Δεν το ήξερα πρώτη φορά τα ακούω αυτά. Για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, πάντα όλοι ρωτάμε «τι θα γίνει του χρόνου», ξέρουμε ότι το κανάλι ψάχνει πράγματα, το κρατάει επτασφράγιστο μυστικό, ξέρω ότι έχουν γίνει κάποιες συναντήσεις, εντάξει λογικό είναι, αλλά το συγκεκριμένο σενάριο δε το έχω ακούσει».

Read More

And More