Ο Κερέμ από το “Χίλιες και μία νύχτες”: Δεν είμαι παντρεμένος, αλλά είμαι ερωτευμένος!

Ο Ταρντού Φλορντούν μίλησε στην εφημερίδα Espresso, για τον ρόλο του στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 ”Χίλιες και μια νύχτες”. Ο Ταρντού μίλησε επίσης, για τη γυναίκα που του έχει κλέψει την καρδιά και εξέφρασε και την επιθυμία του να επισκεφθεί τη χώρα μας.

Σχετικά με το ρόλο που υποδύεται ανέφερε τα εξής: ” Όπως και ο Κερέμ έτσι και εγώ έχω τους δικούς μου δαίμονες, αλλά δεν μου αρέσει σαν χαρακτήρας. Θα έλεγα ότι μάλλον τον αντιπαθώ. Στην πραγματικότητα δεν παίρνω τόσο σοβαρά τη ζωή όπως ο Κερέμ. Είμαι πιο χαλαρός, λιγότερο μελαγχολικός, περισ΄΄οτερο ρομαντικός και απολαμβάνω τα απλά πράγματα και τις χαρούμενες στιγμές της ζωής”.

Αν και ο πατέρας του είναι γνωστός ηθοποιός στην Τουρκία, εκείνος σαν παιδί δεν σκέφτηκε ποτέ ότι θα ακολουθούσε τα χνάρια του. ”Δεν μπορώ να πω πως ήταν ποτέ όνειρο ζωής να ασχοληθώ με την υποκριτική. Μάλιστα, ξεκίνησα να γίνω μηχανολόγος μηχανικός. Πήγα στο Πανεπιστήμιο. Τελείωσα το πρώτο έτος, αλλά κατάλαβα ότι η δουλειά αυτή δεν μου ταιριάζει”.

Μπορεί να μην έχει έρθει ποτέ στη χώρα μας, ωστόσο αποκάλυψε ότι θα την επισκεφεί σύντομα. ”Δεν έχω έρθει ποτέ στην Ελλάδα, αλλά βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων μου Τη βρίσκω πολύ κοντά στη δική μου κουλτούρα και θα ήθελα πολύ να τη γνωρίσω καλύτερα και από κοντά. Σε ένα μήνα θα έρθω στην Αθήνα”.

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή δήλωσε: ”Δεν είμαι παντρεμένος, αλλά είμαι ερωτευμένος. Κοπέλα μου είναι η ηθοποιός Κανάν Εργκιουντέρ. Η Έντα από το σίριαλ. Εσείς την ξέρετε σαν μια σατανική προσωπικότητα από τον ρόλο της, ωστόσο, πιστέψτε με, είναι πολύ γλυκιά και αξιαγάπητη στην πραγματικότητα”.

Read More

And More