Πως διαμορφώνεται ο τηλεοπτικός χάρτης της νέας σεζόν; Μάθε τι θα δούμε του χρόνου…

Στρατηγεία θυμίζουν αυτή την εποχή όλα τα κανάλια, καθώς η φετινή τηλεοπτική χρονιά τελειώνει και οι συζητήσεις για την επόμενη σεζόν έχουν ξεκινήσει για τα καλά! Τα τηλεοπτικα σχέδια, λοιπόν, επί χάρτου δίνουν και παίρνουν και ήδη οι πρώτες επαφές με σεναριογράφους, σκηνοθέτες, ηθοποιούς και φυσικά παρουσιαστές, όχι μόνο έχουν γίνει, αλλά όσο πάνε και… φουντώνουν.

Σας παρουσιάσουμε λοιπόν το… παζλ του prime time της επόμενης χρονιάς -όπως διαμορφώνεται μέχρι τώρα- για να είστε ενήμεροι για τις στρατηγικές κινήσεις που λαμβάνουν χώρα σχεδόν σε όλα τα ιδιωτικά κανάλια. Η επόμενη σεζόν που έρχεται βρίσκει το Μεγάλο Κανάλι πολύ καλά προετοιμασμένο και με πολλά δυνατά «χαρτιά» στα χέρια του. Εννοείται πως οι άνθρωποι του καναλιού υπόσχονται να μας προσφέρουν ακόμα μία… μεγκαλίσιους χρονιά.

Ετσι, για τη νεα σεζόν, στη βραδινή ζώνη του καναλιού εννοείται πως επιστρέφει το «Κάτω Παρτάλι», πολύ πιθανό είναι να δούμε και τη «Μοντέρνα οικογένεια», ενώ σε ό,τι έχει να κάνει με μυθοπλασία περιμένουμε και τη νέα τηλεοπτική, κωμική πρόταση του Γιώργου Καπουτζίδη, όπως επίσης και τη δραματική, ερωτική σειρά του Δημήτρη Αρβανίτη, “Δικαίωση”, με τους Αλέξανδρο Σταύρου, Τάνια Τρύπη, Αθηνά Οικονομάκου κ.ά.

Και επειδή prime time μόνο με σειρές δεν γίνεται, θα βγει και πάλι στον αέρα το «Celebrity Night Game» με τη Σμαράγδα Καρύδη, το ολοκαίνουργιο talent-show «Rising Star», με τη Ζέτα Μακρυπούλια στην παρουσίαση και τον Γιώργο Θεοφάνους στην κριτική επιτροπή, ενώ συζητιέται έντονα και ένα εβδομαδιαίο σόου που θα φέρει την υπογραφή του Μάρκου Σεφερλή και το οποίο θα είναι εντελώς… Μάρκος!

Και ο ΑΝΤ1, όμως, ετοιμάζεται αυτή την εποχή πυρετωδώς, προκειμένου η brand new τηλεοπτική χρονιά να τον βρει εντελώς προετοιμασμένο και καλά διαβασμένο. Η μυθοπλασία θα δώσει το «παρών» και στο κανάλι του Αμαρουσίου, αφού από Οκτώβρη θα δούμε την πολυταλαιπωρημένη σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα «Τρίχες». Πρόκειται για μια θεότρελη κωμωδία που εκτυλίσσεται σε ένα κομμωτήριο και μεταξύ άλλων θα παίζουν οι Βασιλική Ανδρίτσου, Παύλος Κοντογιαννίδης, Θανάσης Αλευράς.

Επίσης θα βγει στον αέρα και η σειρά του Αλέξανδρου Πανταζούδη, «Εκδρομή». Εδώ έχουμε να κάνουμε με μία σειρά μυστηρίου και δράσης η οποία γυρίζεται εξ ολοκλήρου στη Μακεδονία και έναν από τους βασικούς ρόλους κρατά η Λίνα Σακκά.

Ο ΑΝΤ1, όμως, λέει «ναι» και στα σόου και έτσι οι του καναλιού υπόσχονται ο επόμενος χειμώνας να είναι γεμάτος λάμψη, μουσική και χιούμορ, αφού στους δέκτες μας θα επιστρέψει δριμύτερο το «The Voice», ύστερα από τη φετινή σαρωτική του πορεία στους πίνακες τηλεθέασης, όπως επίσης και το «Your face sounds familiar». Απ’ ό,τι δείχνουν τα τηλε-φαινόμενα, το «Dancing 5» μένει στο συρτάρι. Εκτός από τα σόου το τηλεοπτικό τους ραντεβού μαζί μας ανανεώνουν και οι εκπομπές «Ολα», «Ράδιο Αρβύλα», «Καρντάσιανς» και «Η Γερμανού Ξανάρχεται».

Επί ποδός βρίσκονται και στον Alpha. Η διοίκηση του καναλιού σχεδιάζει και την επόμενη χρονιά να καταφέρει να παίξει καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του τηλεοπτικού τοπίου και στο μοίρασμα της πολυπόθητης πίτας τηλεθέασης, όπως έγινε και φέτος, όπου ο Alpha πραγματοποίησε ένα άκρως δυναμικό τηλεοπτικό comeback.

Πολλές θα είναι, λοιπόν, οι προτάσεις του Alpha σε ό,τι έχει να κάνει με την ψυχαγωγία μας και του χρόνου. Εννοείται πως το πράσινο φως για τη σεζόν 2014-2015 παίρνει το αουτσάιντερ της φετινής χρονιάς που έγινε απόλυτο φαβορί, δηλαδή η «Μουρμούρα».

Στην ίδια ακριβώς κατηγορία συναντάμε και το «Πάμε Πακέτο» της Βίκυς Χατζηβασιλείου και το «Φως στο τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη, αλλά και το «Στην υγειά μας ρε παιδιά», του Σπύρου Παπαδόπουλου. Επίσης επιστρέφει με ολοκαίνουργια επεισόδια και η «10η Εντολή» του Πάνου Κοκκινόπουλου, ενώ θα έχουμε και μiα νέα άφιξη. Πρόκειται για κωμωδία στην οποία τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα κρατά ο Θανάσης Τσαλταμπάσης.

Read More

And More