Αποχωρεί η Μυριέλλα από τα “Κλεμμένα”;

Μπορεί τα “Κλεμμένα Ονειρα” να πήραν το πράσινο φως τελικά και για του χρόνου και να μην ξεμπερδέψουμε ούτε φέτος με το… “Μαλτεζέικο”, όμως, αυτό δεν σημαίνει πως του χρόνου θα δούμε στους δέκτες μας και όλους τους αγαπημένους ήρωες της σειράς, μιας και ως γνωστόν αρκετοί είναι οι ηθοποιοί που έχουν εκφράσει την επιθυμία ή την σκέψη να αποχωρήσουν από την καθημερινή σειρά του Mega.

Βλέπετε, μετά από τρία χρόνια καθημερινής παρουσίας στο γυαλί και η κούραση, αλλά και η έκθεση είναι τεράστια, οπότε είναι λογικό κάποιοι ηθοποιοί να πιστεύουν πως ο δικός τους κύκλος στην συγκεκριμένη δουλειά ολοκληρώθηκε. Ανάμεσα ,λοιπόν,σε αυτούς που ακόμα δεν έχουν καταλήξει για τον αν ο ερχόμενος Οκτώβρης τους βρει στα “Κλεμμένα” ή όχι, είναι σύμφωνα με πληροφορίες και η Μυριέλλα Κουρεντή.

Η νέα και ωραία ηθοποιός της σειράς σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει καταλήξει ακόμα για το αν θα συνεχίσει και στον τέταρτο κύκλο των “Κλεμμένων”. Η Μυριέλλα θα παραμείνει λέει μόνο, αν πιστέψει πως όντως ο ρόλος της θα έχει μία ουσιαστική εξέλιξη και κάτι πολύ συγκεκριμένο να πει, γιατί διαφορετικά αν υπάρξει κάποια στασιμότητα σε σχέση με την εξέλιξή του και την παρουσία του, δεν πιστεύει πως θα θελήσει να συνεχίσει.

Την ίδια στιγμή βέβαια, η Μυριέλλα έχει κάνει και μία σειρά συζητήσεων και επαφών με τον Δημήτρη Αρβανίτη, προκειμένου να συμμετέχει στην ολοκαίνουργια δραματική σειρά του , “Δικαίωση”, τα πρώτα γυρίσματα της οποίας ξεκινούν αυτές τις ημέρες. Σύμφωνα δε με τις ίδιες πληροφορίες ούτε αυτές οι συζητήσεις έχουν ακόμα ολοκληρωθεί.

Για να δούμε που θα δούμε την Μυριέλλα την επόμενη τηλεοπτική χρονιά!

Read More

And More