Ποιες ξένες σειρές γυρίστηκαν φέτος στην Ελλάδα!

Η σειρά “Χίλιες και μία νύχτες” είναι από τις αγαπημένες σου σειρές και δεν χάνεις επεισόδιο. Έχεις ταυτιστεί μάλιστα με τους πρωταγωνιστές και μαθαίνεις πράγματα για την καθημερινή της ζωή, από το πως είναι το σπίτι του Ονούρ και της Σεχραζάτ, το πως ήταν ο πραγματικός γάμος της Μπενού και άλλες μικρές λεπτομέρειες. Ακόμα και στα ελληνικά σήριαλ όμως υπάρχουν πινελιές από Τουρκία με χαρακτηριστικό παράδειγμα τα “Μυστικά της Εδέμ” που έκαναν κάποια από τα γυίσματά τους στην Κωνσταντινούπολη!

Ωστόσο στη Νορβηγία και τις χώρες της Βόρειας Ευρώπης ψηφίζουν Ελλάδα. Όλο το χειμώνα θα προβάλλονται στις τηλεοράσεις των Σκανδιναβικών Χωρών δύο σειρές των οποίων πολλά από τα γυρίσματα έγιναν φέτος το καλοκαίρι στην Κω. Το συνεργείο της Νορβηγικής τηλεόρασης βρέθηκε στο όμορφο ακριτικό νησί του Αιγαίου και ανάμεσα στις επιτυχημένες σειρές που έχει προβάλει πρόσθεσε δύο ακόμα που αναμένεται να γίνουν επιτυχία.

“Γυρίζαν στο νησί δύο ριάλιτι για την Σκανδιναβία. Το πρώτο λέγεται “VIP’s on holidays”, όπου ήταν διάσημοι της Σουήδιας ή της Νορβηγίας και το δεύτερο λέγεται “Bar tender school”, αποκαλύπτει στο TLIFE o ιδιοκτήτης του ξενοδοχείο “Elite”, Μάκης Παπαμιχαήλ, στο οποίο έμενε ολόκληρο το τηλεοπτικό συνεργείο. “Έμεναν σε εμάς. Τα γυρίσματα έγιναν σε εξωτερικούς, ως επί το πλείστον, χώρους, στην θάλασσα, σε μπαρ της θάλασσας και σε μπαρ της πόλης”, εξηγεί ο ίδιος.

Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που η ελληνική ομορφιά θα προβληθεί στο εξωτερικό. Πολλές είναι οι ταινίες που έχουν γυρίσει σκηνές στην χώρα μας με σημαντικότερες “Το μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλι” στην Κεφαλονιά και το “Μamma Mia” στη Σκόπελο.

Read More

And More