Kate Moss: Σκανδαλίζει με τη φωτογράφιση ως σέξυ καλόγρια!

Πιο αποκαλυπτική και ανατρεπτική από ποτέ είναι η τελευταία φωτογράφιση της Kate Moss για το τεύχος του Μαρτίου του περιοδικού “W”. Το topmodel αποδεικνύει για ακόμη μια φορά το μοναδικό του ταλέντο να μεταμορφώνεται και κάνει μια διπλή φωτογράφιση με αγγελική, αλλά και διαβολική διάθεση.
Για μία ακόμα φορά η Kate αποδεικνύει ότι μπορεί να μεταμορφώνεται σαν χαμαιλέων και να πρωταγωνιστεί σε δουλειές που θα συζητηθούν, ενώ ξέρει καλά πως να προκαλεί…

Το περιοδικό θα βγει με δύο εξώφυλλα το ένα με το αγγελικό πρόσωπο της Kate και το άλλο με την σκοτεινή πλευρά της. Σε κάποιες λήψεις το διάσημο μοντέλο ποζάρει με φωτοστέφανο και κρατώντας έναν σταυρό, ενώ στην ακριβώς επόμενη παίρνει τη σκυτάλη κακό κορίτσι και ποζάρει ως sexy καλόγρια.

Στην αγγελική της εκδοχή φοράει λευκά, είναι ξαπλωμένη και έχει το πρόσωπό της καλυμμένο με ένα χιτώνα λουλουδιών, ενώ στη διαβολική, φορά μαύρα, έχει κέρατα και “κολάζει”με το sexy δερμάτινο κορμάκι της. Άλλωστε, όπως αναφέρει και το δημοσίευμα της “Daily Mail”: “Η Kate Moss δεν είναι και άγγελος!”

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More