Για που το έβαλε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος; Γιατί έχει αγχωθεί;

Το δισάκι του στον ώμο, για τον δρόμο, για τον δρόμο… Το να πετύχει κανείς αυτή την εποχή τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου, μιας και ο γνωστός chef βρίσκεται διαρκώς εκτός Αθηνών. Και αυτό όχι για λόγους αναψυχής, αλλά λόγω των τηλεοπτικών υποχρεώσεων που έχει αναλάβει φέτος στο Mega.

Ο γνωστός chef μας… “μαγειρεύει” μία εκπομπή μέσα από την οποία θα μας ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα, βαδίζοντας κατά κάποιο τρόπο στα τηλεοπτικά χνάρια του Ηλία Μαμαλάκη και της θρυλικής πια εκπομπής του Mega, “Μπουκιά και Συγχώριο”.

“Χωρίς Συνταγή” είναι ο τίτλος της ολοκαίνουργιας εκπομπής του και ο γοητευτικός μάγος της κουζίνας θα προσπαθήσει να μας γνωρίσει μερικές από τις μεγαλύτερες σπεσιαλιτέ του τόπου μας, όπως επίσης θα προσπαθήσει να μας δείξει πως πολλές φορές μπορείς να δημιουργήσεις υπέροχα πιάτα… χωρίς συνταγή, αρκεί να έχεις φαντασία και μεράκι για την μαγειρική.

Ετσι, απ ΄ότι μάθαμε από Δευτέρα ,λοιπόν, πατάει και πάλι το γκάζι, προκειμένου να βρεθεί στην Φλώρινα και στις Πρέσπες, ενώ ήδη έχει κάνει γυρίσματα στην Μάνη, στην Ζάκυνθο, στην Σαντορίνη, στη Νάξο και στη Λίμνη Κερκίνης. Με άλλα λόγια ο Δημήτρης πριν καν βγει η εκπομπή στον αέρα έχει σχεδόν έτοιμα τα έξι πρώτα επεισόδια.

Παρόλα αυτά είναι λέει ιδιαίτερα αγχωμένος με τα γυρίσματα και πιστεύει πως ο χρόνος τον κυνηγάει, γι ΄αυτό και εξακολοθεί να ετοιμάζει την εκπομπή του με εντατικούς ρυθμούς.

Ο λόγος που τον αγχώνει δεν είναι άλλος από το… χακί ! Βλέπετε, ο Δημήτρης πρέπει να υπηρετήσει στα μέσα του Νοέμβρη την μαμά πατρίδα και θα πρέπει να έχει όσο το δυνατόν περισσότερο τηλεοπτικό υλικό έτοιμο, για να μην δημουργηθούν προβλήματα με την προβολή της εκπομπής.

Από την άλλη μεριά στο Mega δεν αγχώνονται ιδιαίτερα, γιατί ο Δημήτρης θα υπηρετήσει μόνο για σαράντα μέρες – το υπόλοιπο της θητείας του το εξαγόρασε – οπότε πιστεύουν πως δεν θα δημιουργηθούν προβλήματα με την ροή της εκπομπής.

Read More

And More