16χρονος σκότωσε με το αυτοκίνητο ποδηλάτη, στο σημείο που είχε πεθάνει ο πατέρας του!

Ο 16χρονος οδηγούσε την Δευτέρα το βράδυ το αυτοκίνητο της μητέρας του, χωρίς να έχει δίπλωμα, στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων. Ξαφνικά πετάχτηκε μπροστά του ένας 65χρονος ποδηλάτης τον οποίο δεν αντιλήφθηκε άμεσα και έτσι δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Το αποτέλεσμα ήταν να τον σκοτώσει ακαριαία και να τραπεί σε φυγή. Το περιστατικό συνέβη στις 20:52 στην συμβολή των οδών Σατωβριάνδου και Κουτσομυλίων, κοντά στα Σεισμόπληκτα, απέναντι από την γέφυρα “Καλατράβα”. Ο 16χρονος επέστρεψε στο σπίτι του κάλυψε το αυτοκίνητο με κουκούλα ενώ οι αστυνομικοί έψαχναν να βρουν τον ασυνείδητο οδηγό.

Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι στο ίδιο σημείο πριν από 5 χρόνια ο νεαρός είχε χάσει τον πατέρα του. Οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν στον 16χρονο από τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου που πρόλαβαν κάποιο αυτόπτες μάρτυρες να συγκρατήσουν. Φτάνοντας οι άνδρες της αστυνομίας στο σπίτι βρήκαν το αυτοκίνητο και την μητέρα του νεαρού η οποία προσπαθώντας να καλύψει τον γιο της είπε ότι οδηγούσε το αυτοκίνητο η ίδια.

Η προανάκριση όμως έδειξε ότι δράστης ήταν το παιδί και έτσι ο 16χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του trikalanews, το θύμα είναι πρώτος ξάδερφος του Διοικητή της Τροχαίας Τρικάλων.

Read More

And More