Σκουλαρίκια, κολιέ, βραχιόλια! Ποιες είναι οι τάσεις στα αξεσουάρ της φετινής Άνοιξης;

Τα κοσμήματα δεν πλαισιώνουν απλά μια εμφάνιση αλλά της δίνουν ταυτότητα! Παράλληλα, είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να φρεσκάρεις τα ξεχασμένα στα άδυτα της ντουλάπας σου κομμάτια και να τους δώσεις σύγχρονο χαρακτήρα!

Οι τόνοι που θα πολιορκήσουν το καλοκαίρι δεν είναι άλλοι από τις αποχρώσεις του χρυσού ενώ έχουν ένα vintage ρομαντικό άρωμα!

Σκουλαρίκια

Τα σκουλαρίκια φέτος αποκτούν ευμεγέθη γεωμετρικά σχήματα και “καδράρουν” το πρόσωπο τονίζοντας τα χαρακτηριστικά! Τα σκουλαρίκια καταρράκτης που “ξεσκονίζουν” τους ώμους συνεχίζουν να σε συνοδεύν στις βραδινές σου εμφανίσεις, όπως είδαμε στο show του Oscar de la Renta! Οι κρίκοι είναι ένα διαχρονικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας, είτε έχουν φολκλορικές αναφορές όπως στη πασαρέλα του Yves Saint Laurent είτε έχουν καθαρά μίνιμαλ σχεδιασμό όπως στην πασαρέλα των Dolce & Gabbana.

Κολιέ

Τα κολιέ της Άνοιξης πολλαπλασιάζονται με γεωμετρικό πρόοδο! Περιτριγυρίζουν με τις εντυπωσιακές λεπτομέρεις το γυναικείο λαιμό και κοσμούν φορέματα με μεγάλο ντεκολτέ! Οι αποχρώσεις του χρυσού κυριαρχούν στα κοσμήματα και σου κλείνουν το μάτι για ένα σέξι μαύρισμα, ενόψει του καλοκαιριού! Οι Dolce & Gabbana και Elie Saab δημιουργούν εντυπωσιακά σε μέγεθος και σχήμα κολιέ, ενώ στον οίκο Blumarine κοντά και μακριά κολιέ συνδυάζονται σε ένα look!

Βραχιόλια

Στα βραχιόλια μπορείς να παίξεις με χρωματιστές πέτρες και φυσικά να τα συνδυάσεις με τo print του φορέματός σου, όπως είδαμε και στον οίκο Blugirl. Μπορείς να συνδυάζεις πολλά λεπτά βραχιόλια για να δημιουργήσεις όγκο στο ένα χέρι όπως στη συλλογή του οίκου Etro ή απλώς να φορέσεις ένα κομμάτι – statement όπως πρότεινε στο Μιλάνο η Gucci.

Read More

And More